Блондита с нутела

Тези блондита са изключително лесни за приготвяне. Завъртането на нутелата отгоре е по-лесно, отколкото изглежда. В почти всеки дом има буркан с течен шоколад, така че можете лесно да приготвите този десерт, без да се затормозявате особено много. 

Ето как:

Необходими продукти:

1 ч. масло, разтопено

1 ч. (215 гр.) кафява захар

1/2 ч. (100 гр.) захар

2 големи яйца

1 голям жълтък

1 ч.л. екстракт от ванилия

1/2 ч.л. кошер сол

2 1/4 ч. (270 гр.) брашно

1 ч. Нутела

Начин на приготвяне:

Загрейте фурната до 180°. Сложете хартия за печене в голяма тава.

В голяма купа разбийте маслото, кафявата захар и захарта, докато се комбинират. Добавете яйцата и жълтъка и разбийте добре. Добавете ванилията и солта. Добавете брашното и разбъркайте с гумена шпатула.

Изсипете тестото в подготвената тава и разпределете на равномерен слой. Поставете малки лъжици нутела отгоре. С помощта на клечка за зъби завъртете шоколада в горната част на тестото.

Печете блондитата около 30 минути. Оставете да изстине.

След като изстине, нарежете на квадрати.

Да Ви е сладко!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay