Тези блондита са изключително лесни за приготвяне. Завъртането на нутелата отгоре е по-лесно, отколкото изглежда. В почти всеки дом има буркан с течен шоколад, така че можете лесно да приготвите този десерт, без да се затормозявате особено много.
Ето как:
Необходими продукти:
1 ч. масло, разтопено
1 ч. (215 гр.) кафява захар
1/2 ч. (100 гр.) захар
2 големи яйца
1 голям жълтък
1 ч.л. екстракт от ванилия
1/2 ч.л. кошер сол
2 1/4 ч. (270 гр.) брашно
1 ч. Нутела
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 180°. Сложете хартия за печене в голяма тава.
В голяма купа разбийте маслото, кафявата захар и захарта, докато се комбинират. Добавете яйцата и жълтъка и разбийте добре. Добавете ванилията и солта. Добавете брашното и разбъркайте с гумена шпатула.
Изсипете тестото в подготвената тава и разпределете на равномерен слой. Поставете малки лъжици нутела отгоре. С помощта на клечка за зъби завъртете шоколада в горната част на тестото.
Печете блондитата около 30 минути. Оставете да изстине.
След като изстине, нарежете на квадрати.
Да Ви е сладко!
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
0 | 0 |