Туристически маршрут посветен на принц Уилям и Кейт Мидълтън

По стъпките на бъдещата принцеса

Туристически маршрут посветен на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Нов романтичен туристически маршрут очаква посетителите на Лондон. Той е посветен на годежа и предстоящата сватба, планирана за 29 април следващата година, на принц Уилям и Кейт Мидълтън. На туристите в британската столица от тази неделя ще срещу 15 британски лири да разгледат редица обекти, свързани най-вече с избраницата на сърцето на внука на британската кралица.

 

Списъкът с обектите засега се пази в тайна. Все пак е известно, че сред тях е спирката "Кингс роуд", където през септември 2005 г. Кейт се качила в двуетажен автобус, за да отиде на събеседване за работа, и филиалът на веригата магазини за модно облекло "Джигсо" в Мейфеър, където Мидълтън известно
време е работила. Туристите ще посетят и бутика "Рийс" на Кингс роуд, където бъдещата съпруга на принца е купила рокля, с която е участвала във фотосеанс във връзка с годежа й. Освен това екскурзиантите ще могат да надникнат в салона за красота на Слоун скуеър, където за прическата на Кейт се е грижил известният стилист Ричард Уорд.

 

Сред обектите е също бижутерската фирма "Джерард". Именно тя е създала пръстена от бяло злато, украсен с голям 18-каратов сапфир и брилянти, който е носила майката на Уилям, принцеса Даяна, а наскоро получи Кейт Мидълтън от бъдещия си съпруг.

 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay