Забавно видео: Баща и малката му дъщеричка спорят за гаджета!

Двамата са ужасно сладки и забавни!

Забавно видео: Баща и малката му дъщеричка спорят за гаджета!

Джон Тиърни е шотландец, който живее в Блантайр, Южен Ланакшър заедно с четири годишната си дъщеря Грейс и съпругата си. Таткото и малката принцеса станаха известни, след като той публикува 30-секундно видео в Twitter, в което се вижда как двамата спорят по темата относно гаджетата на дъщеря му. В него малката настоява, че иска гадже, а татко й я заплашва, че ще му счупи краката. В края на "свадата”, Джон заявява на Грейс, че ще стане монахиня и ще работи за Исус.

Видеото е споделено над десетки хиляди пъти, а други бащи на малки момиченца аплодират "сензационните” родителски умения на 37-годишния мъж. Разбира се, всичко е на шега!

Забавно видео: Баща и малката му дъщеричка спорят за гаджета!
30-секундното видео започва с Джон, който седи на предната седалка на колата му, усмихвайки се в камерата. докато дъщеря му го гледа зад гърба. Грейс започва с въпроса: "Но какво ако искам да имам гадже?". На което Джон се усмихва и казва: "Ще му счупя краката."

Забавно видео: Баща и малката му дъщеричка спорят за гаджета!
Грейс отвръща: "Не", но баща й продължава. "И познай какво ще се случи след това? Виждаш ли бащата на гаджето ти? Тати ще го вземе за заложник и ще го държи в шкаф. През целия разговор Грейс крещи "Не!" от задната седалка. След това тя се опитва да вразуми татко си и му казва: "Слушай! Искам гадже, искам гадже и ще имам гадже." Накрая баща й й заявява, че ще стане монахиня и ще работи за Исус.

Всичко започва след като Грейс махва на две момчета, които минават покрай нея, а баща й споделя, че момчетата са "гадни", защото са миризливи. Тогава тя решава, че иска да има гадже и спора започва. Трябва сами да изгледате видеото, за да видите за какво точно става въпрос. Предупреждаваме ви, че има опасност да се посмеете наистина от сърце на страхотния татко и малката му своенравна дъщеря!


Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay