Дженифър Лав Хюит ласкае Адам Ливайн

Актрисата смята, че двамата ще си подхождат като двойка

Дженифър Лав Хюит ласкае Адам Ливайн

Винаги сме се чудили какво е чувството да си толкова известен, че всяка твоя дума или действие да се превръща в новина и да обикаля света за отрицателно време. Звучи доста стресиращо, затова не сме никак учудени, че много звезди предпочитат да загасят прожекторите, когато става дума за личния им живот.

Актрисата Дженифър Лав Хюит обаче показва, че няма нищо против да бъде център на внимание. Наскоро тя участва в токшоуто на Елън ДеДженерис и се осмели да се изкаже доста ласкателно за фронтмена на Maroon 5 Адам Ливайн.

След като преди броени дни стана ясно, че рок музикантът се е разделил със супермодела Анна Вялицина след двегодишна връзка, Дженифър показа, че определено има интерес към него и ще се радва да прекарват времето си заедно. 

"Просто казвам, че ще бъдем много сладка двойка”, игриво си призна тя. 

След участието си в шоуто обаче, актрисата така и не получи обратен отговор от Адам. Тази липса на внимание от негова страна определено е подразнила женското ѝ его, тъй като звездата продължи да коментира случая при следващата си медийна поява. 

Дженифър бе гост в радио предаване в Тексас снощи, където разговаря с водещия по темата. Той я попита, дали се е случило нещо по-специално, след участието ѝ при Елън, а отговорът ѝ показа, че безразличието му я е подразнило. 

"Абсолютно нищо, освен фактът, че всички говорят затова, а Адам Ливайн сигурно никога няма да ми проговори повече.”, отвърна с известно раздразнение тя. "Мисля, че трябва да му напиша извинително съобщение, например в Twitter, просто за да му кажа, че съжалявам. Не очаквах моето изказване да доведе то такъв интерес и сега се чувствам зле, заради думите си.”

Дженифър продължи, споделяйки че е малко обидена, че музикантът все още не е коментирал комплиментите ѝ по никакъв начин. 

"Очаквах поне да ми благодари затова, че казах колко секси е. Той наистина е секси!”. Ние също тръпнем в очакване да разберем как ще отвърне на тези ласкателни комплименти Адам. 

9 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 09.04.2012|15:00
той пък този Адам един хубосник и той
3
Не е посочен 09.04.2012|14:59
подмазва се нещо
2
Не е посочен 09.04.2012|10:45
сладурана
1
Не е посочен 08.04.2012|15:14
Ееее,то и аз всеки ден го лъская без да знае ама не съм намусена или сърдита :D Какво да се прави,не винаги всичко се случва както искаме!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay