Джордж Клуни ще става баща?

Все по-упорито се твърди, че неговата съпруга Амал е бременна

Джордж Клуни ще става баща?

Един от холивудските актьори, известен до неотдавна със своя ергенски живот, изглежда вече е готов да се обвърже по-сериозно.

След развода с Талия Балсам през 1993 година Клуни упорито твърдеше, и то в продължение на години, че никога вече няма да мине под олтара или пък да има деца.

Амал Аламудин очевидно е жената, която ще промени всичко за известния актьор. След като двамата се ожениха миналата година на красива церемония във Венеция, сега изглежда двойката е готова да продължи естествения ход на връзката си. Появиха се упорити слухове, че двамата чакат дете.

Според списание OK! Клуни най-накрая се е решил да има деца. Изданието се позовава на източник, близък до двойката, който твърди, че откакто е с Амал, всичко за Джордж е различно. "Според него тя е идеалната жена и с нея той се чувства готов да има деца.”

Двойката е започнала опитите за бебе веднага след сватбеното тържество през септември. Според списанието Амал е бременна в третия месец.

Изданието също така се съсредоточава върху факта, че любимата на 53-годишния актьор напоследък е забелязвана с широки дрехи, които биха прикрили бременното коремче.

За кръстници на бъдещите отрочета на звездната двойка са спрягани Анджелина Джоли и Брад Пит.

Ако искате да четете още светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay