Бяла, спретната къщурка

Разкошна вила в португалската провинция Алентейо

Белоснежната триетажна вила Extramuros е разположена близо до малък град в провинцията Алентейо, Португалия. Този регион е известен със своята непокътната природа, исторически паметници, спокойния начин на живот и богатата гастрономическа култура

Имотът е изпълнен в минималистичен стил и е със статут на бутиков хотел. Може обаче да бъде нает за частно ползване - стига да имате достатъчно пари за целта. Всички стаи са със съвременен интериор, но в тях могат да бъдат видени предмети на изкуството от далечното минало. 

Онези туристи, които ценят разкоша, простора и вниманието към детайла, ще се почувстват на мястото си в бялата португалска вила. Тя предлага различни по големина и луксозно изпълнение стаи със собствена тераса с изглед към дивата природа на местността. Вижте всички снимки, за да се пренесете в успокояващата атмосфера на бялата спретната къщурка.

Закуската се сервира ежедневно в двора. Тя се състои от прясно изстискани сокове, домашни сладка, местни плодове и огромен избор от различни видове кафе, чай и горещ шоколад. Ако пък не ви се седи навън или времето случайно се е развалило, може да си починете в просторната гостна с камина. 

След закуска, ако все пак слънцето си е на мястото, може да се разхладите в огромния басейн или да се разходите из градините с овощни дръвчета. Хотелът предлага и кошници за пикник с пълен комплект продукти, така че защо да не се отправите и на приятна екскурзия в околностите?

Всичко това ни звучи като мечта. Бихме прекарали безброй часове на тишина и спокойствие някъде там, сред португалската природа. Една седмица на това приказно място струва от 735 до 840 евро. Но пък почивката в него ще се помни цял живот.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 21.08.2012|18:52
Страхотно - подредено, чисто, красиво.
5
Не е посочен 21.08.2012|14:16
нали , ако си като мен да не можеш да пазиш чисто :)
4
Не е посочен 21.08.2012|13:59
прекалено чисто ми идва :)
3
Не е посочен 20.08.2012|18:12
Страхотни предложения,особено като ги видиш реализирани в дома си...
2
Не е посочен 20.08.2012|11:19
Никога не бих живяла в такава пустощ! Изглежда ми като сценарии за някой филм на ужасите!
1
Не е посочен 20.08.2012|09:05
къщурка ли?:)като чуя тази дума,аз лично си представям нещо мъничко и семпло,а не португалски палат в бяло:)къщата е страхотна,много уютна и в същото време модерна,с голямо внимание към детайлите
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay