Първият автомобилен дизайн на Виктория

Съпругата на Бекъм е успешна във всяко начинание, с което се захване

Първият автомобилен дизайн на Виктория

В кариерен план изминалата година бе изключително успешна за Виктория Бекъм. Съпругата на един от любимите ни футболисти успя да се отличи като талантлив дизайнер със свежи идеи, а заради работата ѝ Британските модни награди я удостоиха с отличието "Дизайнер на годината”.

От автомобилната компания Land Rover назначиха Вики за изпълнителен директор на креативния дизайн на марката през юли 2010 година. Оттогава насам тя работи усърдно, заедно с дизайнерския екип на бранда, за да създадат специалното издание на Land Rover Range Rover Evoque. 18-месеца по-късно той вече е факт. 


Дизайнът на автомобила се отличава с изискан вид, който подчертава британската изтънченост. Колата се радва на множество мултимедийни джаджи, а вътрешният ѝ дизайн крещи "Лукс и класа!".

Моделът Evoque ще бъде ограничен в тираж от 200 бройки, които могат да бъдат поръчани във всяко кътче на света, но предимство на пазара имат Китай, Русия и Бразилия. Официално все още не е обявена точната цена на превозното средство, но се очаква то да струва около 45 хиляди долара.

Самият автомобил бе представен на изложението в Пекин, а Виктория разказа, че е убедена в успеха на превозното средство на пазара.

"Сигурна съм, че Дейвид ще го кара. Аз съм изключително женствена, но мисля че успях да превърна атмосферата в автомобила подходяща и за двата пола. Получи се страхотно!”, коментира майката и дизайнерка Бекъм.

15 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 23.04.2012|17:17
Виктория определено я бива като дизайнер.
1
Не е посочен 23.04.2012|16:18
Харесва ми в интерес на истината, но е с обратен волан, жалко.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay