Дневен хороскоп за вторник, 4 октомври 2022 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 4 октомври 2022 г.

Овен

Започнете деня с малко енергична йога и след това малко медитация, за да изчистите ума си. Разтегнете тялото си и накарайте кръвта да тече през всичките ви крайници. По този начин умът ви ще се раздвижи. Възползвайте се от възможността да поддържате тихо, спокойно състояние, докато разчиствате статиката и поставяте целите си за деня.

Телец

Направете нещо за общността днес, Телец, и наистина помислете как вашите таланти и умения могат най-добре да бъдат приложени в работата. Помислете за доброволчество в училище или библиотека. Дарете кръв или помогнете на възрастни хора. Каквото и да правите, усмихвайте се, знаейки, че осъществявате директен контакт с приятели, които се нуждаят от вашата помощ. Вместо просто да се оплаквате от начина, по който вървят нещата, поемете проактивна роля в повеждането на пътя към един по-филантропски свят.

Близнаци

Ако имате трудности да се справите с огромен проблем, не се обезсърчавайте или преуморявайте. Ключът за вас е да разделите нещата на по-малки парчета, да ги анализирате и да разберете ролята им в по-голямото цяло. Ще откриете, че като правите нещата стъпка по стъпка, всеки проблем, който срещнете, ще бъде безкрайно по-лесен за преодоляване, отколкото може би сте мислили в началото.

Рак

Може да изглежда, че всички около вас са щастливи и получават това, което искат, докато вие сте заседнали в окопите, Рак. Не се сравнявайте с други хора и не правете преценки въз основа на външен вид. Истината е, че те най-вероятно гледат само към близкото бъдеще и изпитват краткосрочни удоволствия. Вие обаче сте насочени към дългосрочен план и вероятно ще бъдете много по-добре.

Лъв

Въображението и фантазията играят голяма роля във вашето мислене днес и не трябва да се колебаете дали да прегърнете тази нагласа. Има голяма сила, която може да бъде извлечена от чувството ви за свобода да изследвате и да мечтаете. Вашето мислене сега е по-висше съзнание. Трябва да се възползвате от тази възвишена перспектива, за да видите нещата от неутрална гледна точка.

Дева

Ангажирайте повече рационалното си мислене днес. Ако умът ви продължава да се движи в света на фантазиите, може да помислите да привлечете помощта на хора, които могат да ви помогнат да дисциплинирате ситуацията си. За вас общото усещане за деня вероятно ще бъде, че умът е готов, но плътта е слаба. Нека другите ви помогнат да се вдъхновите да излезете от мързеливия режим.

Везни

Да предположим, че сте някой друг за един ден, Везни. Какво би било чувството да се отнасят към вас по начина, по който обикновено се отнасяте към другите хора? Това е добър момент да се поставите на мястото на някой друг и да изпитате живота през неговите очи. Правейки това, вие сте склонни да станете по-съзнателни за собствените си действия и ефекта от тези действия върху хората около вас.

Скорпион

Днес вашите мисли може да се насочат към модата и различните начини, по които можете да подобрите гардероба си. Не се страхувайте да създадете външен вид, който отразява истинския ви вътрешен дух. Използвайте блясък, за да илюстрирате многото различни цветове и слоеве, които носите отвътре. Не се колебайте да вземете модно списание от магазина за хранителни стоки.

Стрелец

Удивителното нещо във вашата природа е, че като добър политик, имате правилния тон и крилата фраза за всяка ситуация. Можете да сложите усмивката и чара си и да се измъкнете с разговори почти от всяка ситуация, в която попаднете. Прегърнете този невероятен подарък, но се уверете, че общите ви цели са благородни, а не самообслужващи или отмъстителни.

Козирог

Вие сте склонни да получите усещането, че тревата е по-зелена от другата страна на оградата днес. Опитайте се да не се вкопчвате прекалено в това. Или направете усилие да отидете там, където пейзажът изглежда по-богат и плодотворен, или останете там, където сте. Ключът към истинското щастие е да се уверите, че независимо къде сте се озовали, ще се насладите на мястото, където сте.

Водолей

Умът ви може да се отнесе към една фантастична страна, пълна със замъци, магьосници и магически дракони. Може да откриете, че се обличате в мантията във висока кула, която чака перфектната половинка да дойде. Наблюдавайте фантастичния сценарий, който сте създали и вижте как символите и героите се свързват с вашия реален живот. Вашето въображение се опитва да ви каже нещо.

Риби

Побързайте и използвайте силните си думи и креативен ум, за да вземате бързи решения, които са съзнателни, но спонтанни. Ако попаднете в затруднено положение днес, Риби, не се тревожете за това. Просто се отпуснете, поемете дълбоко въздух и оставете интуицията си да ви насочи към правилния път. Вместо да хабите енергията си да се блъскате безпомощно във водата, извикайте помощ.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay