Да "заблестиш" в рокля от... бонбони!

Тази рокля е направена от хиляди бонбони

Да "заблестиш" в рокля от... бонбони!

В Jenite.bg често ви показваме различни визии и облекла, с които да разкриете истинския си блясък. Днес обаче ще ви запознаем с една леко нестандартна идея за интересен външен вид, която няма дубликат.

Чудили ли сте се някога какво бихте могли да направите с всички бонбони, които остават вкъщи след набиращите все по-голяма популярност и у нас партита по случай Хелоуин? Или пък след рожденния ден на детето си?

Можете спокойно да им намерите употреба, като ги превърнете в… ефектна рокля!

Да "заблестиш" в рокля от... бонбони!

Сара Брайън прави точно това. Тя отнася любовта си към сладките изкушения на нови висини, като я съчетава със страстта си към модата. За направата на роклята Сара е използвала около 3000 бонбона или казано иначе - били са й необходими 145 чанти, за да ги пренесе от магазина до вкъщи.

Да "заблестиш" в рокля от... бонбони!Сара Брайън (вляво)

Времето, което отнема на младата жена това интересно начинание, е "само” 180 часа. Друга фрапираща цифра е 90 - това е броят на тубичките лепило, които са необходими за слепването на бонбоните.

Да "заблестиш" в рокля от... бонбони!

Сара дори използва идеята, за да създаде обувки с уникален дизайн.

Плановете на талантливата дизайнерка са да пусне роклята на търг и да дари всички приходи за благотворителност. Тя дори признава, че се надява с произведението си да спечели вниманието на небезизвестната в модните среди Лейди Гага. Сара смята, че изпълнителката би харесала роклята изключително много.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay