Ерата на много впитите дънки отмина! Ето кои са модерни сега!

Вече се разчита повече на удобството

Ерата на много впитите дънки отмина! Ето кои са модерни сега!

Всички помним как преди години жените се надпреварвахме колко по-тесни дънки да си купим, за да подчертаем формите си (а дори и да не бяха за подчертаване пак го правехме). Разбира се, причина за това беше робуването на модните тенденции. Но като че ли малко по малко тази мода отшумява и дава път на други. Ние ще Ви разкрием кои дънки са много по-актуални от впитите

Свободните дънки с висока талия, които приличат сякаш сте ги взели от гаджето си, са на мода сега! Те са страхотни за уикендите или за разходки в парка, защото с тях не се притеснявате за движенията си. Можете да ги съчетаете с тениска или свободна блузка.

Дънките, които са с висока талия и по-прилепнали към тялото, са били много модерни през 90-те и днес отново са на мода. Те са страшно удобни, но има една малка уловка - трябва да имате наистина много стройно и изваяно тяло, да си позволите да ги носите.

Ясно е, че всеки има различни предпочитания относно дрехите, които носи, затова дизайнерите са много хитри и създават дънки с бродерия, колани, капси, тиранти и други, за да удовлетворят всевъзможните привички на клиентките си.

И не на последно място ще кажем и за дънките с кръпки и за тези, които показват плътта ни на показ (някои малко, други доста по-щедро). Напомняме, че е добре да имате хубави крака, за да се спрете на тях!

И един последен, но много ценен съвет от нас: Каквото и да изберете, водете се от вашите желания, а не толкова от модата!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay