Как да носим лятната тениска без сутиен

Секси и разхлаждащо

Как да носим лятната тениска без сутиен

Толкова ни е  топло, че ни се иска да хвърлим всички дрехи от нас. Включително и сутиена. Всъщност защо не? Носенете но сладка тениска с къси панталонки,без да слагате сутиен, е страхотен разхлаждащ вариант за летнте разходки в парка. Все пак трябва да се съобразите с някои неща.

Не избирайте бяла тениска!  -Все пак тя прозира и ако не искате зърнaта Ви да изскочат, не я слагайте. Все пак се стремим към удобство и някакъв стил, а не към съблазняване. Да, със сигурност мъжете биха били много доволни от решението Ви, но едва ли на  Вас би Ви било приятно да Ви оглеждат постоянно.

Сложете някоя по-широка тениска - Все пак нека не е впита, защото дори и цветна, пак ще се видят прелестите Ви. Хубаво е да  е оптпусната -с нея ще Ви е прохлaдно, удобно и няма да се притеснявате за нищо.

Мoжете да я вържете нагоре към пъпа - Безспорно ще сте много секси, но да не забравяме, че търсим ефекта на прохладата, който със сигурност ще постигнете.

И все пак, ако бюстът Ви не е особено голям, то избягвайте да ходиите по такъв начин, за да не развенчаете мита за себе си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 22
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay