Кои са любимите летни дрехи на Jenite

Вижте кои са те според резултатите от нашата анкета

Кои са любимите летни дрехи на Jenite

Лятото е сезонът на леките дрехи, равните обувки и горещите страсти. Ние, Jenite, нетърпеливо чакаме най-горещите слънчеви лъчи да се покажат на хоризонта и веднага обличаме любимата си лятна рокля, нахлузваме отворените обувки, които стоят в гардероба сякаш от цяла вечност, и излизаме уверено навън.

Забравяме защо стриктно трябва да спазваме поне още месец диетата, която ни измъчва вече толкова дълго време, и не се притесняваме от мънички и незначителни проблеми като това, че някои части на тялото ни не са в "идеалните” размери. Просто се оставяме да почувстваме лятото и топлината, която изпълва с живот всяка една фибра в телата ни.

В самото начало на летните месеци ви попитахме какви дрехи обичате да носите през горещия сезон, като ви предоставихме възможност да изберете между четири различни варианта. Благодарение на вашите близо 1000 отговора може да направим преглед на любимите летни одежди на Jenite.  

Кои са любимите летни дрехи на Jenite

Най-малък процент в нашата анкета събират макси полите и роклите до земята. Само 19,4% от всички 966 гласували са избрали това облекло като предпочитано през лятото. По всичко изглежда, че голямата дължина не е сред любимите акценти в летните дрехи на жените.

Кои са любимите летни дрехи на Jenite

Туниката, комбинирана с клин, е на трето място в класацията. За този тоалет отиват само 2% повече гласове, отколкото при макси полите и роклите до земята. 21,4% от жените са гласували за това съчетание. Очевидно и двете облекла, които заемат трето и четвърто място, не успяват да спечелят симпатиите на по-голямата част от нашите читателки. Но нека видим кой е подгласникът на номер едно…

Кои са любимите летни дрехи на Jenite

На второ място в списъка с дрехи, които задължително присъстват в гардероба на Jenite през лятото, попадат късите панталонки и гащеризоните. Със сигурност можем да кажем, че те са едни от любимите "спътници” на жените в жарките летни следобеди. В тяхна полза отиват впечатляващите 26,2% от гласовете.

Кои са любимите летни дрехи на Jenite

Първенец в женските предпочитания, що се отнася до външния вид и вътрешния комфорт през лятото, са рокличките над коляното, както и комбинациите от минижуп и топ. Те си печелят първото място с изумителните 33% от общите гласове.

Сега е време да продължим със следващата анкета на Jenite.bg, която отново е на изцяло лятна тематика. Можете да дадете своите отговори на въпроса "Как се справяте с летните горещини”, а ако искате да четете още интересни материали, станете част от Jenite.bg във Facebook!

9 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 18.07.2014|19:41
Дългата черно-бяла пола много ми хареса.
1
Не е посочен 18.07.2014|19:40
Пак сте подбрали страхотни визии,браво!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay