4-те най-добри места за семейна ваканция

Забавление за цялото семейство

4-те най-добри места за семейна ваканция

Да пътуваш със семейството си е едно невероятно изживяване. Напускате зоната си на комфорт и се впускате в приключения, опознавате нови кътчета, забележителностите и красотите им, придобивате нови впечатления. Ние ще Ви представим кои са най-добрите места за семейно пътуване.

Аржентина

Тази страна има богата култура и прелестна природа. Не забравяйте да подарите на децата си урок по езда. Задължително отидете да видите и Соленото езеро. Това място местните наричат "Небето среща земята". Името му идва от отражението на небето в прозрачните води.

4-те най-добри места за семейна ваканция

Италия

Тук цялото семейство може да похапне невероятни вкусотии като паста, сирене, пица, сладкиши и да пийне пивко вино. Да не забравяме за изисканите трюфели. Това, разбира се, само нещата, които са ни познати, Италия има много още да предложи. Има толкова традиционни ястия, които задължително трябва да опитате, желателно е да са домашно приготвени. Само така ще усетите автентичния им вкус. Отделете време и за винарните и да опитате различните вина. Цялата фамилия ще бъде очарована.

4-те най-добри места за семейна ваканция

Малайзия

С течение на годините Малайзия се превърна в желана дестинация за семейна почивка, заради културата и разнообразието, което предлага.

Тук можете да видите една от най-големите дъждовни гори в Азия.

4-те най-добри места за семейна ваканция

Швейцария

Това е една от най-красивите и уютни страни. Тя е известна с превъзходната си природа и много добре развитата си икономика. Тук можете да се насладите на лукс в истинския смисъл на думата. Ако отидете сега, през зимата, ще можете да се насладите на възможността да карате ски. Имат много добри курорти, подходящи за това.

4-те най-добри места за семейна ваканция

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay