До тази, която ще го обича повече

Защото аз не мога..

До тази, която ще го обича повече

Бъдеща Ти, тази, която ще го завладееш с усмивката си (защото той обича усмихнати момичета), с чара и интелекта си.

Искам да ти кажа няколко неща, за които трябва да си готова.

Ако мечтаеш за рози, лалета, орхидеи и каквито и да е цветя, забрави за тях.. Ще получаваш всякакви други материални подаръци, най-вече практични, но цветята няма да са сред тях!

Този мъж е невероятен и с него ще опознаеш чудни непонятни кътчета, понякога дори без да се налага да пътувате. Въображението му е толкова богато, че може да ти разказва всевъзможни истории, докато устатати  е зяпнала от учудване.

И това не е всичко. Този мъж умее да обича истински. Той дава цялото си сърце и иска същото в замяна.

Не му прави палачинките със сладко, обича ги солени, както и житото, млякото...

И това не са най-големите му странности.

Може в 2 часа посреднощ да те събуди и да те заведе на някое усамотено място, за да ти се обясни в любов. (Бъди готова за множество такива романтични изблици!)

Бъди подготвена да бъдеш отменяна в домакинската работа, да бъдеш глезена и да ти се подаряват най-марковите и скъпи дрехи и бижута!

Този мъж знае как да обича и как да дарява удоволствие!

Знай, че няма дълго да ти се сърди, нито ще ти прави сцени, ако закъснееш. Ревността е почти непознато чувство за него. Истинският мъж знае, че ревността е безсмислена, затова и не си прави труда. Той ще се опитва да те спечели на негова страна, вместо да те отдалечава с излишни подозрения.

Мъжът, който ти предстои да срещнеш, е ненадминат любовник. Обича да го прави поне 5 пъти седмично и всеки път е на ниво!

Мъжът, който днес оставям, е много талантлив, с добро сърце и щедър джоб...

Ще ме попиташ, защо го оставям тогава? Понякога получаваш дар от съдбата, който, обаче, е прекалено голям за теб. Този мъж заслужава жена, която ще го оцени истински и ще го обича неимоверно много. Той заслужава жена, която би отворила съзнанието си и би го приела изцяло, без условия...На мен възможността да обичам ми бе отнета преди време... Да, изгарях цялата, когато станеше въпрос за моя любим, но той със своето хладно поведение ме направи такава.. сега съм безчувствена, неспособна да обича и да милее за някого..

Затова мила Ти, която и да си, където и да си, намери го по-бързо и го обичай! Защото аз не мога...

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

6 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay