Ето защо мъжете ни лъжат

Въпросът е кой им вярва?

Ето защо мъжете ни лъжат

Чували сте израза "благородна лъжа". Такова нещо, обаче, не съществува. Поне не и за мен, а предполагам и за вас, жени. Често мъжете са склонни да скрият нещо от нас, или да премълчат, но неказаната истина също е вид лъжа. За нас това е много неприятно, защото по този начин предават доверието ни. Дори да е нещо незначително за тях, за нас важното е, че са решили да ни послъжат. А ето и техните подбуди, поради които го правят.

Когато му липсва внимание - Често ние сме заети дотолкова с работата си, че единственото, за което имаме сили вечер, е да се изкъпем и проснем в леглото. Мъжете, обаче, могат в един момент да се почувстват засегнати и да започнат да излизат и да правят неща, които да не споделят с нас. 

Инстинктът им за лов - Да, по природа те са ловци и дори и да имат жена до себе си това не пречи на някои индивиди от мъжки пол да продължат да ходят по други жени. По този начин, както казват те, поддържат форма. 

Необходимостта им да си покажат, че още стават - Знаете за какво намеквам. След като дълги години са били с една и съща жена, те искат да се себедокажат, че още могат да свалят мацки и те да им връзват. Не осъзнават, обаче, че от това ще пострада връзката, която са градили толкова години.

Страхът от обвързване - Има мъже, които настръхват от мисълта, че би било възможно да останат с една и съща жена до края ня живота си. Затова гледат да не се обвързват за дълго с една и трупат, колкото се може повече бройки.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay