10 признака, че партньорът ви изневерява

Ето кои са отличителните белези на изневярата

10 признака, че партньорът ви изневерява

"Ревността убива любовта и любовта убива ревността" или поне така сме чували ние. Или иначе казано, ако любовта е достатъчно силна и страстна, то за ревността няма да има място в една връзка. Но това не означава, че изневярата не може да си проправи път в отношенията между двама човека. А има ли по-неприятно нещо от лъжата и недоверието в една връзка ?

На никого не пожелаваме да му се налага да разбира, че партньорът му изневерява, но ако все пак имате съмнения, ето какви са признаците, че в живота на мъжа се появило ново увлечение.

1. Мобилният му телефон е винаги с него
Първият тревожен сигнал е именно, когато мъжът в буквалния смисъл на думата не изпуска от ръцете си и от поглед мобилния си телефон. Навсякъде го носи със себе си – в банята, в тоалетната, дори на балкона, защото "на чист въздух се чувало по-добре". Той през цялото време пише дълги съобщения, а на въпроса ви с кого си пише отвръща: "Просто обсъждам бизнес плановете и новите идеи с колежката". А лицето му е толкова щастливо, сякаш е вкарал един милион в банката.

10 признака, че партньорът ви изневерява


2. Разговор с колежката, която нарича "котенце"
Ако дори веднъж ви се е "сторило", че в края на разговора той каза: "Доскоро, котенце!", имате правото да се усъмните. На вашия въпрос за котенцето, той отвръща, че ви се е счуло и той е говорил с новата колежка. Ако продължи да ви обяснява, че е мил с нея, защото тя е на по-висока позиция и от нея зависят много неща в работата, бъдете сигурна – лъже ви!

3. Той изведнъж заобичва омразната си работа
Тръгва по-рано за работа, след като никога преди не го е правил? Изведнъж в офиса става незаменим, трябва да остава до късно, да ходи и събота и неделя и дори вместо някои от колегите си. Естествено, все по-често най-много работа се отваря късно вечер. Няма нищо лошо да отидете до офиса му и да го изненадате с някоя кошница с храна. Пък накрая изненаданият може да се окаже той.

10 признака, че партньорът ви изневерява


4. Той има нови приятели
От статистиката и от житейския опит знаем, че повечето си приятели придобиваме в подрастваща възраст и когато сме много млади – в детската градина, училището, университета и в работата. Да откриваш нови приятели в зряла възраст не е нещо необичайно. Един или двама нови е нормално, но цяла компания звучи малко недостоверно. Но той някак опровергава статистика и намира много нови приятели. Те го канят на футболен мач (който не ти е интересен) или на мъжки запивки (той е толкова уморен и трябва да разпусне). Вероятността тези приятели да са измислени е наистина голяма.

10 признака, че партньорът ви изневерява

5.Партньорът ви е станал много отзивчив към всички
Той е истински супергерой за всичките си приятели и се отзовава навсякъде и по всяко време? Изведнъж всички се сещат за него и сякаш само той може да закара любимата си учителка от първи клас в болницата. Или да хукне към приятел посред нощ, защото му е свършил бензинът в колата. Ако преди това изобщо не е било типично за него,  може би е време да си поговорите.

10 признака, че партньорът ви изневерява

6. Започнал е да спортува и да се храни здравословно
Разбира се, няма нищо лошо в това да се интересува от своята външност, още повече, ако го е правил и преди. Но ако преди биренето му коремче изобщо не му е пречело, а сега изневиделица започва да спортува или да си купува био продукти и книги за здравословно хранене,това  определено е повод да се замислите.

10 признака, че партньорът ви изневерява

7. Станал е по-раздразнителен
Всяка ваша молба към него предизвиква буря от негодувание? Молите го да отиде да купи хляб, защото сте забравила и се започва една вълна от обвинения - "Толкова си разсеяна", "Едно нещо не може да свършиш като хората", "Винаги трябва да вървя след теб" и т.н. Нещо не е както трябва и ви съветваме да проверите какво точно.

8. Той ви ревнува
Един от най-честите признаци на хората, които лъжат, е да мислят, че щом те го правят вероятността и техният партньор да го прави е голяма. Той си мисли, че щом изневерява, вие също бихте могли да го направите. Става много подозрителен, напряга се, когато разговаряте с някого по телефона, внимателно ви оглежда, когато се прибирате и се опитва да разбере дали не миришете на мъжки парфюм. Обземат го безпричинни изблици на ревност.

10 признака, че партньорът ви изневерява

9. Изведнъж са се появили нови развлечения за него
Например ново хоби. Ако изведнъж спре да прави обичайните си занимания  - да ходи да рита футбол или да се събира с момчетата на белот и новото му хоби изисква повече финанси, най-вероятно финансите не са за новите развлечения, а за новото увлечение.

10. Сексът помежду ви се е променил
Привидно сексът ви се струва нормален, може би дори е зачестил и той е все така нежен към вас? Но ако чувствате хладина в отношенията ви и всичко в секса прилича на механични действия, трябва да се замислите сериозно и да поговорите с партньора си.

Източник: БГНЕС

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay