Ето я цялата истина за развода на Венета Харизанова

Ето я цялата истина за развода на Венета Харизанова

Венета Харизанова потвърди слуховете за развода си със съпруга си Емил Маринов. Когато беше попитана за състоянието на брака си, тя отговори загадъчно: "Попитайте него дали се развеждаме... Би било жалко такъв красив мъж да остане с една жена, всички писваме в един момент, важното е да сме щастливи".

Тв водещата призна, че съпругът ѝ наистина има любовница, което води до решението им да се разведат. Делото за прекратяване на 13-годишния им брак вече е заведено в съда.

Мистериозната любовница на бизнесмена е 27-годишна блондинка, която работи за него. Двамата са били забелязани да пътуват заедно до Санторини, което допълнително подхранва спекулациите, че съпругът на Харизанова е обвързан с негова подчинена.

Преди няколко години Венета Харизанова се оттегли от публичното пространство поради здравословни проблеми. Тя избра да работи предимно от вкъщи, фокусирайки се върху развитието на нова професия. По време на това време тя се е дистанцирала от светските събирания, насочвайки енергията си към грижа за домашни любимци.

Близки до Венета Харизанова твърдят, че тя се е отдръпнала от светския живот, фокусирайки се върху благосъстоянието на домашните си любимци. Въпреки това, тези обстоятелства доведоха до сериозни сътресения в брака, потвърждават близките на Харизанова.

 

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay