Какъв секс предпочитат жените?

Любимият секс на жените

Какъв секс предпочитат жените?

Мъжете често се оплакват, че не разбират жените. Че те искат всичко, но не знят точно какво, за сметка на това, обаче - го искат веднага. Когато хормоните се разбунтуват и сексуалното желание стане много силно, мъжете се питат - как го предпочита тя? Какво иска? И обикновено губят много ценно време, в което е по-добре да действат, отколкото да се чудят. Ето малко помощ по темата.

Според много изследвания жените не са онези ненаситни мръсници, които са готови на всякакви експерименти в леглото и за които мъжете толкова мечтаят. Жените са романтички. За това, мъже, не бързайте със секса, първо трябва да го заслужите. Във всяка една жена се крие желание да бъде по-палава и страстна и не би било много трудно да намерите в нея тези заложби, но не прибързвайте. В никакъв случай подхода "от вратата за краката" не е удачен.

Първо: жените искате да бъдат поласкани, погалени емоционално и спечелени за "каузата". Най-голямата група от тези, които са изследвани от руски психолози и сексолози искат преди всичко внимание, и най-важна за тях е предварителната игра, малките подаръци, уважението и разговора.

Разкрепостеният секс остава на четвърто място сред приоритетите им. За сметка на това всички те казват, че тайно се надяват мъжа да бъде доминантен и дори груб, но под формата на игра.

Агресивният и луд секс на публични или неочаквани места е любим само на около 9% от всички 2000 жени, взели участие в проучването. Най-много от тях посочват класическата любов като нещото, което ги кара да се чувстват най-уверени и конфортно в леглото.

6 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay