Може да не получавате оргазъм, защото го симулирате

Да си признаем, че симулираме оргазъм?

Всяка жена е симулирала оргазъм в живота си!

 

Добре е да умеете да се преструвате понякога, но ако сте се пристрастили към актьорската игра под чаршафите, по-добре се вслушайте в съветите на сексолозите как да се справите с тази "зависимост".

 

Емоционалната и сексуална интимност с партньора са двете условия, за да започнете да изпитвате истинско удоволствие от секса с него. Специалистите съветват, ако започнете прекалено често да "лъжете" в леглото, по-добре признайте за това на половинката си. Не е задължително или абсолютно необходимо, но така увеличавате шанса да получавате оргазъм по-често, а неведнъж годишно по време на лятната почивка.

 

Обяснете му, че сте симулирали, но внимавайте да не го обидите или разочаровате. Обикновено жените симулират, когато искат да направят добро впечатление в леглото. Променете политиката си, дори да не стане от първия път – практика, практика и повече практика са разковничето за невероятния секс. За да получите оргазъм, помогнете си сама. По време на секса и любовната игра не мислете само за удоволствието на партньора, но и за своето собствено.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay