Мъжете въобще не мислят толкова много за секс

Косата измества секса от мислите на мъжете

Мъжете въобще не мислят толкова много за секс

Изследователи разбиват мита, че мъжете мислят за секс на всеки седем секунди, пише в. "Мирър", позовавайки се на резултатите от проучване, направено сред 5000 британци по
поръчка на компанията-производител на продуктите "Head and Shoulders".

 

Авторите на проучването са установили, че представителите на силния пол не мислят за интимни ласки толкова често, колкото са набеждавани. Сексуални мисли преминават през съзнанието на мъжа не веднъж на седем секунди, а веднъж на около два часа.

 

Жените ще останат изненадани да научат, че средностатистическите мъже отделят голяма част от времето си, за да мислят за работа, или за плешивите си темета.

 

Данните от проучването показват, че мъжете посвещават 126 минути на мисълта за нова партньорка. Семейните представители на силния пол мислят за съпругите си 118 минути.

 

Средностатистическият мъж отделя 177 минути дневно на служебните си тревоги и 101 минути на финансовите си притеснения.

 

По-суетните мъже мислят по 33 минути на ден за това как изглеждат. Представителите на силния пол посвещават около час от деня си на мисли за спорта и около половин час - на мисли за майките си.

 

"Съвременният мъж не мисли само за секс. Съзнанието му е заето с мисли за семейството и връзките си, той има и своите професионални и финансови тревоги", казва Карла Бери от компанията-производител на продуктите "Head and Shoulders".

 

Типично за жените, да се опитват да завъртят всичко около себе си. Истината е, че подобно на тях, и мъжете са егоцентрици, които се вълнуват от косата си или това, което е останало от нея.

 

Чудно ни е само - дали сега женското съсловие ще проплаче, че мъжете НЕ мислят достатъчно за секс?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay