Сексът на първа среща не е проблем за тях

Колко от вас биха го направили веднага?

Сексът на първа среща не е проблем за тях

Дилемата "Да спя ли с него или не на първата ни среща?" сякаш минава през главата на всяка жена. За някои отговорът е напълно ясен и те са категорични: "Сексът трябва да почака до по-късен етап, колкото и да сме си паснали като характери". Други пък следват съветите на приятелки и техния личен опит от предишни свалки, като се оставят да бъдат съблазнени след среща номер 3, например.

 

Интересно е новото проучване на Men's Health, което показва как мислят дамите в различни етапи от живота си и колко от тях са достатъчно смели, за да изпълнят желанията си. 

 

Изследвани са 1400 жени на възраст от 20, 30 и 40 години. Оказва се, че само 17% от най-младите дами се оставят на удоволствието още в началото при условие, че са усетили сексуално привличане. Тези, чиято възраст варира между 30 и 40 години признават, че са по-склонни да рискуват рано. Това сочат и техните резултати – 28% гласуват "За". При дамите над 40, процентите скачат с много малко. Тези от тях, които няма да се поколебаят са 30%.

 

Може би една от причините за това се крие в сексуалния опит. 38 са процентите на младите девойки, които знаят какво е оргазъм и признават, че могат да му се насладят напълно. При дамите над 30 години процентите са 48, а при тези над 40 – 86% обожават разтърсващото преживяване.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay