Странните неща, които възбуждат мъжете и жените

За жените, мъжете и секса

Странните неща, които възбуждат мъжете и жените

Няма как един милиард търсения в интернет да грешат: мъжете смятат по-пълните жени за секси. Те също харесват майки. И това не е всичко, което интернет проучването на писателите на книгата "A Billion Wicked Thoughts”(Милиард странни мисли) разкри.

 

Ето някои от най-изненадващите факти за това как и от какво се възбуждат мъжете и жените:

 

Невролозите Оги Огас и Сай Гадам "изровиха" интернет пространството до основи, и разгледаха над 100 милиона мъже и жени, в търсене на различни начини, по които нашият мозък възприема възбудата.

 

Някои от откритията са доста очевидни: мъжете се възбуждат лесно, докато при жените това е малко по-сложен процес на стимулация. Не е нужен докторат по неврология, за да се досетим за това.

 

Други открития обаче, разкриват някои интересни факти, които може би не всички от нас ще искат да си признаят на глас:

 

Мъжете не правят разлика между частите на тялото: те откриват малка разлика между гърдите, целуващи се жени и голо дупе. Всяко едно от тези неща, за тях води до възбуда.

 

Годините играят голяма роля във възбудата. "Майка, с която искам да правя секс" е третото най-търсено изречение в интернет.  

 

Чашка "C” е любимият размер на мъжете, за сутиен.

 

Мъжете търсят снимки на по-пълни жени, три пъти повече, отколкото търсят на много слаби жени.

 

Жените обичат да четат и после да дискутират. 75% от посетителите на сайтове с еротични разкази са жени, много от които биха платили, за да са в този сайт и да могат да коментират във форумите му.

 

Нещата, които възбуждат жените се променят динамично. Изглежда, че представителите на женския пол, еволюират по отношение на възбудата. Сексуалните им желания се променят с времето, дори и според месечния им цикъл.

 

Мъжете са друго нещо. Те до ден днешен, са възбудени от плаката на Фара Фосет като учителка. По отношение на нещата, които ги възбуждат, общо взето мъжете не се променят много, от пубертета... до, общо взето винаги.

422 72
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 27.04.2011|16:52
Напълно съм съгласна :) Тази статия трябва да бъде прочетена от много млади момичета, които си мислят, че като са пълнички мъжете няма да ги харесват и пробват какви ли не диети, само и само да са като жените от списанията, и така само увреждат организма си повече, отколкото да си помагат. Дори наскоро пишеше в една статия, че закръглените жени се завръщат на мода. Още една причина да не се подлагаме на изтощителни диети, а просто да се стремим да се храним здравословно, за да сме здрави.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay