Сълзите ти го отблъскват сексуално

Никакъв секс, ако си ревла

Сълзите ти го отблъскват сексуално

Може би всичко може да се постигне със сълзите при мама и тате. При гаджето обаче те не действат. Изследване показва, че сълзите намаляват сексуалният нагон при мъжете.


Освен че ги объркват и ги карат да се чувстват неловко, да не знаят какво да кажат или сторят, когато жената плаче, мъжете не искат да правят любов с ревли.

 

Резултатите на най-новото изследване в Израел показват, че сълзите имат мирис, който на мъжете никак не им се струва секси.

 

"Когато той помириса нейните сълзи нивото на тестостерона в тялото му пада с 10-15%", казва Идън Фрюман от Научния институт Вайсман в Израел. "Това е специфичен начин на комуникация, химическа комбинация чрез носа", обяснява още учените. По време на изследването на жените са показвани тъжни филми. Така Яра Йешурун, една от шестте жени участвали в изследването, подарила своите сълзи за проучването, докато е гледала филма "Нежно време". Учените смятат, че изследването за влиянието на женските сълзи върху мъжете ще бъде от голямо значение по време на лечението на рака на простатата.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay