Завръща ли се Галя от "Каризма" на музикалната сцена?

Завръща ли се Галя от "Каризма" на музикалната сцена?

Галя от "Каризма" отново изрази желанието си да се върне към музиката четири години след участието си в телевизионното предаване "Като две капки вода". Тогава певицата призна, че ѝ липсва пеенето и възнамерява да се завърне в музикалната индустрия. Въпреки това досега тя не е предприела конкретни стъпки към постигането на тази цел.

Наскоро Галя сподели серия от секси снимки от Созопол с надписа "Чувам музика в тишината". Това вероятно означава, че тя отново мечтае да се завърне на сцената и този път може да се отнася по-сериозно към преследването на тази цел. Преди няколко месеца тя участва в лагер за писане на песни, организиран от продуцентката Саня Армутлиева, което предполага, че работи върху нови музикални проекти.

След напускането на музикалната сцена Галя се отдаде на личен живот и майчинство, но изглежда, че музиката продължава да играе важна роля в живота ѝ. Като се има предвид нейното минало като успешна поп певица и член на дуета "Каризма", феновете ѝ очакват с нетърпение евентуалното ѝ завръщане и новите песни, които може да създаде.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay