Добромир Гущеров отиде в Норвегия, избяга от черните магии за смърт на снахата Светлана

Добромир Гущеров отиде в Норвегия, избяга от черните магии за смърт на снахата Светлана

Милионерът Добромир Гущеров и съпругата му Диана избягаха в Норвегия, за да избягат от черните магии за смърт, които им правят снахата Светлана. Вместо да летят със самолет, те предприеха епично пътуване с кемпер до Северна Норвегия, което отне пет дни. Те стигнаха до нос Нордкап, който навлиза на 308 метра в Баренцово море.

Източниците твърдят, че пътуването е организирано спешно от Диана, след като вестникът публикува шокиращи снимки на Светлана, правеща черни магии за смърт в дома си. Светлана плати 40 000 лева за ритуалите, надявайки се Гущерови да починат и тя да наследи тяхното богатство.

Скорошните финансови затруднения на сина на Добромир, Християн Гущеров, доведоха до напрежение в семейството. Християн загуби милиони на хазарт и разпродаде семейни имоти. Това доведе до криза в брака му със Светлана, но те все още не са се развели.

Диана се страхуваше за безопасността на семейството си, след като разбра за магиите, така че двойката реши да напусне страната за известно време. Приятелите и семейството смятат, че това решение може да е повлияло от факта, че Християн е пропилял състоянието на Гущерови на хазарт.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay