Завръщат ли се големите шноли за коса от 90-те?

Завръщат ли се големите шноли за коса от 90-те?

От сатинирани рокли и панталони с висока талия, до байкър шорти и квадрати обувки, 90-те се завръщат и са по-силни от всякога. Една от най-любимите ни тенденции, вдъхновени от онези години  са именно огромните шноли. Благодарение на модната сцена на TikTok, обичаният от поколения аксесоар за коса най-накрая може да бъде изваден от кутията ви със спомени и да се използва за всеки повод от късна закуска до романтична вечер.

Щипките за коса могат да бъдат използвани по всевъзможни начини. Основното им предимство е, че щадят косата за разлика от класическите ластици. Можете да захванете косата си с подобна шнола, ако сте пропуснала да я измиете и не ви се иска да я носите пусната. Същевременно са удобни, когато просто искате да приберете хвърчащите навсякъде кичури, докато четете, работите или готвите.

Но преди виско тези щипки са тук, за да придатат нов ретро вид на прическата ни, който става все по-модерен. Единственият проблем е, че са обемни и трудно се побират в малката чанта. Но пък винаги можете да закачите една шнола на дръжката и да я използвате, когато имате нужда.

И не се притеснявайте – шнолите са изминали дълъг път от лесно чупливите, които се падаха от пакета със зрънчо. В момента пазарът бълва всевъзможни модели, които предоставят, както стил, така и добро качество. По магазините има огромно разнообразие, от което да избирате измежду множество различни видове до функции. Без значение какво изберете, щипките за коса са изключително достъпни. Повечето от опциите на пазара предлагат ниска цена и дори можете да се натъкнете на комплекти, които предлагат различен стил за всеки ден.

А ето това са моделите, които се превърнаха в хит в социалните мрежи:

Няма как да забравим класическите шноли със заоблена форма и пастелни цветове. Те са и сред най-търсените в последно време именно защото са нежни и женствени, а същевременно напомнят за закачливия стил през 90-те.

Завръщат ли се големите шноли за коса от 90-те?

Нашите безапелационни фаворити обаче се правоъгълните модели с лъскаво покритие. Обожаваме този стил и смятаме, че идеално се съчетава със сатинираните тоалети, които също са хит в момента.

Завръщат ли се големите шноли за коса от 90-те?

За официална вечер можете да заложите на шноли с перлени детайли, които ще разкрасят прическата ви по стилен начин.

Завръщат ли се големите шноли за коса от 90-те?

Да не пренебрегваме и животинските принтове, които постоянно си проправят ът в света на модата, поне откакто се помним. под формата на щипки за коса обаче тези десени са приемливи, дори бихме казали, че ни допадат.

Завръщат ли се големите шноли за коса от 90-те?

Обичате ли да носите шноли и доволни ли сте от завръщането на този тренд?

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay