Защо някои жени никога не попадат на подходящия мъж?

Основни грешки

Защо някои жени никога не попадат на подходящия мъж?

Знаете за кои говоря. Всеки има поне по една такава приятелка, а може би дори самите Вие сте сред тях. Просто не им върви с мъжкия пол и това си е. Всеки следващ е по-ужасен и по-ужасен. Тъкмо, когато си мислим, че няма как да намерим по-досаден и мрънкащ от последното ни гадже, се появява следващият, който го бие отвсякъде. Защо се получава така? Защо някои жени намират принца много бързо, а други са магнити за неподходящи мъже? Защо на едните им се получава, а на другите не? 

Една от основните грешки е запознанството в Интернет. Някои жени разчитат само на онлайн пространството за осъществяване на връзка с противоположния пол. Абсолютно грешно! Не, че не е възможно да попаднете на свестен човек и там, но вероятността е много по-малка. Постарайте се да общувате повече в реалния живот, на живо. Така отношенията между хората са много по-пълноценни. 

Научете се да разбирате мъжкия език! - Изключително важно е да ги слушате какво казват още в началото на връзката Ви. Ако те са несигурни, не могат да Ви обещаят бъдеще с тях, казват, че всичко е само забавление и приятно, неангажиращо прекарване на времето, то повярвайте, че е така. Мъжете не са като нас, жените, и не казват едно, а да мислят и правят друго. При тях думите значат това, което значат! Зпомнете това! Така че слушайте ги повече!

Ако връзката Ви вече продължава доста време, а Той отказва да Ви запознае с родителите си - Знайте, че това не  е добър знак. Ако наистина Ви обича, то той няма да иска да Ви крие от никого. 

Когато просто говорите на различни езици - Да, има хора, които просто не са предопределени един за друг. Те сякаш са от различни и планети и не могат да се разберат помежду си. 

Ако единственото му хоби е да стои пред телевизора и да пие бира - Един човек с богата обща култура и разностранни интереси може да Ви обогати много. Също така, той се е научил да уважава и цени жената, докато попадащите в другата категория на "нехранимайковци" е по-вероятно да не знаят какво да правят с Вас.

Не е толкова трудно да разберете, че човекът отсреща просто не е Вашият! Достатъчно е да бъдете по-наблюдателни и да не си затваряте очите за очевидните неща!

Автор: Теодора Георгиева

1 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay