"Шамарът" нанесе огромни последствия върху кариерата на Уил Смит

"Шамарът" нанесе огромни последствия върху кариерата на Уил Смит

Няколко секунди, след като Крис Рок се пошегува, че Джейда Пинкет Смит ще бъде в GI Jane 2 по време на тазгодишните Оскари, енергията на церемонията се промени. Уил Смит се качи на сцената и удари шамар на Крис. Това предизвика шок в залата с гостите, а потребителите в социлните мрежи се разяриха. По-късно Уил спечели статуетка за най-добър актьор за работата си в "Методът "Уилямс"". Повечето хора наистина не можаха да повярват какво точно се случва пред очите им.

На следващата сутрин стана ясно, че отзвукът от този шамар ще се носи в Холивуд още известно време. И не само под формата на изявления. Миналия петък Уил обяви, че се оттегля от Академията.

"Действията ми на 94-та церемония по връчването на наградите "Оскар" бяха шокиращи, болезнени и непростими. Списъкът с тези, които нараних, е дълъг и включва Крис, семейството му, много от моите скъпи приятели и близки, всички присъстващи и световна публика вкъщи." - добави Смит.

"Шамарът" нанесе огромни последствия върху кариерата на Уил Смит

И сега, една седмица по-късно, Уил започва да вижда осезаеми последици след действията си. Съобщава се, че предстоящият му филм за Netflix Fast and Loose е забавил производството си. Продукцията, която вече загуби своя режисьор преди проявата на Уил, вече не се гледа със същия приоритет, така както преди "Оскарите". Смит трябваше да участва във филма, който разказва "историята на престъпен бос, който губи паметта си след атака".

Тази новина идва след като друг проект на Уил Смит бе стопиран. Също така според The Hollywood Reporter, наскоро Уил получи първите 40 страници от сценария за Bad Boys 4, но тази продукция също е забавено за момента.
Акторът има плодотворна кариера, обхващаща четири различни десетилетия. До момента той успяваше да запази своя образ на мил и добър човек. Новините след случката на церемонията доказват, че това не минуемо ще се отрази на кариерата на Смит.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay