5 известни мъже, които са излизали с Джиджи Хадид

Джиджи Хадид изглежда има ново гадже след раздялата си със Зейн Малик през октомври 2021 г. Оказва се, че 27-годишната Хадид се среща с Леонардо ди Каприо, след раздялата му с модела Камила Мороне през август 2022 г.

Според People, "Джиджи прекарва доста време с Лео в Ню Йорк. Той е много разбиращ за това, че е майка и се съобразява с графика ѝ - това е много сладко." Източник също казва на изданието, че Хадид е "влюбена" в 48-годишния актьор и го описва като "джентълмен и доста романтичен". "

Леонардо Ди Каприо не е единственият красив и известен мъж, с когото Хадид е имала романс. Ето кои са останалите мъже от миналото ѝ:

1. Коди Симпсън

Хадид се срещаше с австралийския сърцеразбивач около две години, преди да се разделят през май 2015 г. През това време двойката споделяше сладки моменти заедно, включително сладки селфита в Instagram и забавни изяви на червения килим.

Раздялата им беше обявена в изявление, което гласеше: "Коди и Джиджи искат да се съсредоточат върху други неща в момента- Коди да се съсредоточи само върху музиката, феновете и новото си послание, а Джиджи иска да се съсредоточи и да продължи да изгражда своята кариера. Те се обичат много и са се разделили с надеждата, че израстването по техните собствени пътища ще ги събере в бъдеще.Те остават приятели и най-големите поддръжници един на друг." 

2. Джо Джонас

Хадид излиза за кратко с Джо Джонас през 2015 г. Техен приятел казва пред E! че двамата "остават приятели, но графиците им започнаха да влияят на връзката им". Джонас проговори за раздялата им през април 2016 г., казвайки на Daily Mirror, "Мисля, че е интересно, че тя продължи толкова бързо. Искам да кажа, определено беше много бързо", имайки предвид новата ѝ връзка със Зейн Малик.

3. Тайлър Камерън

Хадид и бившият участнич в "Bachelorette" предизвикаха слухове, че се срещат, тъй като бяха забелязани да прекарват много време заедно през лятото на 2019 г. Въпреки това романсът им беше краткотраен, тъй като Камерън потвърди, че е необвързан по-късно същата есен.

4. Зейн Малик

По-малко от месец след раздялата с Джонас, Хадид се събра с бившия член на групата One Direction. След много спекулации, Малик най-накрая сложи край на слуховете, като безгрижно потвърди връзката си с модела в Instagram през декември 2015 г. Двамата не се срамуваха да парадира с любовта си. Те дори бяха представени в тяхното собствено PDA издание на Vogue и направиха своя дебют на червения килим на Met Gala през май 2016 г.

Двамата се разделиха през януари 2019 г., но възобновиха романса си по-късно същата година. Дъщеричката им Кай Хадид Малик се роди през септември 2020 г. Въпреки това връзката им в крайна сметка приключи през октомври 2021 г., след като Малик уж "удари" майката на Хадид, Йоланда. Както Хадид, така и Малик направиха изявления относно инцидента.

"В опит да защитя Кай, се съгласих да не оспорвам искове, произтичащи от спор, който имах с член на семейството на моята партньорка, който влезе в дома ни, докато партньорката ми я нямаше преди няколко седмици", пише Малик в изявлението си. Във второ изявление пред TMZ той добави: "Категорично отричам да съм удрял Йоланда Хадид и в името на дъщеря ми отказвам да дам повече подробности и се надявам, че Йоланда ще преразгледа фалшивите си твърдения и ще се придвижи към разрешаване на тези семейни проблеми насаме."

Представител на Хадид пусна изявление до E!, което гласеше: "Джиджи е фокусирана единствено върху най-доброто за Кай. Тя моли за поверителност през това време." Оттогава Хадид и Малик са се фокусирали върху съвместното отглеждане на дъщеря си.

5. Леонардо Ди Каприо

Първите слухове се появиха през септември 2021 г. след раздялата на Ди Каприо с Камила Мороне. Въпреки че двамата все още не са коментирали публично връзката си, те са били засичани заедно много пъти оттогава.

През ноември 2022 г. източник каза на Entertainment Tonight, че "Лео намира Джиджи за прекрасна, супер земна и умна. И двамата искрено се наслаждават на компанията си. Лео се радва да опознае Джиджи по-добре. И двамата се надяват да прекарат колкото могат повече време заедно."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay