5 причини да харесваме Виктория Капитонова и защо трябва да спечели "Ергенът"?

5 причини да харесваме Виктория Капитонова и защо трябва да спечели "Ергенът"?

Щом стане дума за инфлуенсъри, българската публика винаги има едно наум. Свикнали сме да мислим, че тези хора изкарват лесни пари, не работят "истинска работа” като "нормалните хора” и ги възприемаме за не особено искрени що се касае до постовете им в мрежата. Истината е, обаче, че има редица инфлуенсъри, от които имам какво да научим и ни вдъхновяват всекидневно с интересно и полезно съдържание.

Една от публичните личности, които следим редовно е именно рускинята Виктория Капитонова, която в момента се явява като доста спорна личност, заради участието си в "Ергенът”. Хората побързаха да осъдят постъпките ѝ, изляха хейт и забравиха, че все пак Вики всъщност е интересна и винаги има нещо вълнуващо, което да ни покаже.

Затова днес ще ви припомним добрите страни на  Вики и ще в разкажем защо я следваме в социалните мрежи (припомняме, че в момента профилът ѝ в Instagram е временно свален). Ето ви 5 причини:

Има усет към модата и е креативна

Вики се облича добре и има нюх към това, което е модерно и стилно. Тя е една от първите инфлуенсърки, които популяризираха темата за капсулния гардероб - метод, чрез който имате по-малко дрехи в гардероба си и същевременно повече възможности за комбинации. Неведнъж е демонстрирала също, че можем да съчетаем облекла от достъпни брандове с аксесоари от по-висок клас и то доста успешно.

5 причини да харесваме Виктория Капитонова и защо трябва да спечели "Ергенът"?

Води активен начин на живот

Спортът в залата е основна част от живота на Вики. Тя посещава пилатес, ходи на фитнес и изпробва различни процедури, които спомагат за оформяне на фигурата. В канала ѝ в YouTube публикува видеа, в които изпълнява леки упражнения, подходящи за всеки, който предпочита да тренира у дома.

Вдъхновява ни да пътуваме

Ние сме от хората, които обожаваме да гледаме влогове от живота на различни хора в мрежата и да се вдъхновяваме за своя собствен. Винаги можем да научим нещо ново или да се припознаем в това, която виждаме. Виктория обича да пътува и по този начин провокира интереса на хиляди последователи. В своите видеа тя споделя и ценна информция за детайлите при всяко пътуване, което е доста полезно за любителите на пътешествията.

5 причини да харесваме Виктория Капитонова и защо трябва да спечели "Ергенът"?

Разбира от психология

Неведнъж Вики е говорила пред своята публика за женската психология, отношенията между мъжа и жената и различните типажи в една връзка. Интересно е да погледнем тази тема и от чуждестранна гледна точка, защото можем да научим много за взаимоотношенията между хората, както и да намерим нови начини за самоусъвършенстване.

Живее си живота и не ѝ пука

Вики е млада и независима жена (макар да се твърди точно обратното), която се развива добре в кариерата си на инфлуенсър и може да си позволи висок стандарт на живот. Това ѝ помага да посещава далечни дестинации, да се храни в луксозни заведения с приятели и да извлича максимума от живота, така както всеки от нас би си мечтал.

Ето, че Вики има добри страни, които за съжаление останаха на заден план, покрай формата. Смятаме, че въпреки избухванията в предаването тя е интересна личност и би заслужила да спечели сърцето на Виктор. Тръпнем в очакване да разберем какво ще бъде крайното му решение в петък!

Ако пък сте от отбор Дениз или отбор Алекс, разберете повече за техните позитивни страни.

***

Предлагаме ви да изгледате това интервю с друга участничка в "Ергенът" - Гери, която ни сподели за бъдещи музикални проекти и за участието си в предаването!


6 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay