7 знаменитости в чиито вени тече синя кръв

Минават дни, месеци и години, тогава изведнъж осъзнавате, че принадлежите към кралските особи. Тези знаменитости случайно открили своите кралски роднини и дори не са мечтали да бъдат далечни роднини с кралица Елизабет II, например.

Ето как тези 7 известни личности са получили своите кралски корени:

1. Елън Дедженеръс

Колкото и изненадващо да изглежда, американската комедийна актриса Елън Дедженеръс е далечна братовчедка на Кейт. През 2011 г. Елън открива, че тя е нейна 14-та братовчедка. Херцогинята отказва да признае връзката.

2. Синди Крауфорд

Синди била изненадана да открие, че е пряка потомка на европейски кралски особи. За да бъдем точни, тя е 41-во поколение правнучка на императора на Свещената Римска империя Карл Велики.

3.  Ралф Файнс

Ралф е 8-ми братовчед на принц Чарлз. Те са свързани чрез Джеймс II от Шотландия, който царува през 1400 г.

4. Кит Харингтън

Всъщност не само Кит, но и съпругата му Роуз Лесли имат кралски корени. Връзката на Кит с крал Чарлз II минава през баба му по бащина линия Лавендър Сесилия Дени, докато Роуз има връзка чрез майка си и дори е израснала в замък!

5. Гай Ричи

Произходът на Кейт е доста обширен и Гай Ричи също се появява в него. Той е нейният 6-ти братовчед. За разлика от Елън, Гай е признат и дори е поканен на кралската сватба на Кейт и Уилям. "Приятел на принц Уилям и госпожица Мидълтън" е написано в списъка с гости.

6. Брук Шийлдс

Красивата американска актриса всъщност е 18-та братовчедка на Елизабет II. Тяхната връзка е с френския крал Хенри IV.

7. Джъстин Бийбър

Смята се, че Джъстин е далечен роднина на Камила Розмари Шанд, херцогинята на Корнуол. И двамата споделят своята далечна братовчедка Селин Дион и са свързани чрез френски канадски заселници.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay