7 любопитни факта за Педро Паскал, които вероятно не знаете

Педро Паскал е известен с динамичните си изпълнения както в киното, така и в телевизията. Той стана известен с Game of Thrones и оттогава участва в други популярни сериали като The Mandalorian и The Last of Us. Въпреки това, преди да стане актьор, Педро Паскал работел като сервитьор и бил уволняван няколко пъти.

Прочетете повече за това и научете други забавни факти за актьора:

1. Уволнен е от 10 работни места

Педро Паскал споделя, че по време на трудните си дни като актьор е работил като сервитьор, за да изкарва прехраната си. Той обаче признава, че се е справял зле с тази работа.

"Бих казал, че не бях добър сервитьор", разкри той. "Бях уволняван често, може би близо 10 пъти."

2. Той е LGBTQIA+ активист

Педро Паскал е поддръжник на LGBTQIA+ общността. Той редовно прави публикации, показващи неговата признателност към общността в Instagram.

Това обаче не е изненада, тъй като актьорът има транссексуална сестра Лукс Паскал, която също се занимава с актьорство. През 2021 г. той подкрепи сестра си, като публикува корицата ѝ за испанско списание. Паскал озаглави публикацията с "момиче от корицата", показвайки гордостта си и подкрепата си към нея. 

3. Никълъс Кейдж имал голямо влияние върху него

Когато го питат за актьорство, Паскал винаги говори за Никълъс Кейдж. "Аз съм най-големият му фен", избухна Паскал в едно от интервютата си, докато седеше до Кейдж. "Знаех, че искам да бъда актьор доста млад. Така че, като дете, изпълненията, които бяха запечатани в моето съзнание, бяха неговите."

За Паскал едно от най-сюрреалистичните преживявания било заснемането на The Unbearable Weight of Massive Talent, заедно с Кейдж през 2020 г.

4. Срещал се е с Лена Хеди

Докато участва заедно с Лена Хеди в сериала Игра на тронове, имаше слухове, че двамата излизат. Въпреки че никога не са потвърждавали, актьорите са били забелязвани заедно няколко пъти на публично място и са били виждани да се прегръщат. Паскал говореше за Хеди, като я наричаше "един от любимите си хора", добавяйки: "Всеки, който влиза в контакт с нея, моментално се влюбва".

5. За първи път получава ролята на детектив в Wonder Woman

През 2020 г. Педро Паскал играе злодей в Wonder Woman 1984, режисиран от Пати Дженкинс. Това обаче не беше първото му участие във франчайза Wonder Woman. През 2011 г. получава поддържаща роля като Ед Инделикато, детектив, който служи като връзка между Даяна Принс (изиграна от Адриан Палики) и полицията в Лос Анджелис. 

6. Можеше да има кариера като плувец

Педро Паскал разкрива, че е бил състезател по плуване, когато е бил дете. Той споменава, че дори е участвал в щатския шампионат в Тексас, когато е бил само на 11 години. Въпреки това, когато открива класа по драма, той изоставя плувната си кариера. 

7. Феновете го нарекоха "таткото на интернет"

Нежният характер на Паскал го кара често да изиграва бащини роли в актьорската си кариера. Той е играл герои като Дин Джарин в The Mandalorian, Максуел Лорд в Wonder Woman 1984 и, разбира се, Джоел Милър в The Last of Us на HBO. След всички тези роли Паскал дори е наречен "таткото на интернет".

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay