8 двойки знаменитости, които доказаха, че любовта е съкровище, което трябва да се намери

8 двойки знаменитости, които доказаха, че любовта е съкровище, което трябва да се намери

Намирането на любов след като сте навършили 40 далеч не е луда идея. В крайна сметка, кой казва, че любовта има възраст? Човек може да почувства, че друг човек е неговата половинка, независимо колко години е живял. И ако не ни вярвате, просто трябва да погледнете всички знаменитости, които след навършване на 40 (или дори по-късно) са успели да намерят щастие, любов и обич в партньор, който ще бъде там, за да ги подкрепи в техния житейски път.

1. Марша Крос и Том Махони

Марша Крос, която стана широко известна с ролята си на Бри Ван де Камп в комедийната драма "Отчаяни съпруги", се омъжи за борсовия посредник Том Махони през юни 2006 г. Тогава тя беше на 44, а той на 48 и това не ги спря да се насладят на връзката си. Всъщност оттогава те са щастливо женени и вече са родители на дъщери близначки, Идън и Савана.

2. Барбра Стрейзанд и Джеймс Бролин

Една от най-известните актриси в света, която получи слава благодарение на многото си изпълнения в класики като Hello Dolly! и On a Clear Day You Can See Forever, със сигурност не бързаше да се жени. Подходът й е страхотен - в крайна сметка няма причина да мислите, че трябва да се ожените преди 30, ако не искате. Едва през 1998 г. тя решава да каже "Да" на Джеймс Бролин, който е филмов и телевизионен актьор, както и продуцент и режисьор. По това време Стрейзънд беше на 56, а Бролин беше на път да навърши 58. Днес те все още са щастливо женени.

3. Гуинет Полтроу и Брад Фалчук

8 двойки знаменитости, които доказаха, че любовта е съкровище, което трябва да се намери

Гуинет Полтроу и Брад Фалчук се ожениха, когато и двамата бяха над 40. Това беше през септември 2018 г., а Полтроу беше на 46 години, докато Фалчук беше на 48. Те признаха, че тайната на голямата им любов се крие в особените правила за съжителство, които те установили. Например, те всъщност изчакаха известно време, преди да се преместят заедно след сватбата. Едва година по-късно те имат общ дом. Всъщност Крис Мартин, бившият съпруг на Полтроу, с когото има 2 деца, все още има стая в нейното място. Логиката зад това споразумение между Мартин и Фалчук е да направи смесването на техните семейства малко по-постепенно.

4. Ванеса Уилямс и Джим Скрип

8 двойки знаменитости, които доказаха, че любовта е съкровище, което трябва да се намери

Ванеса Уилямс се омъжи за настоящия си партньор Джим Скрип през 2015 г., когато тя беше на 52, а той на 55. Преди това двойката имаше връзка от 3 години. Те се срещнали на почивка в Египет, плавайки надолу по Нил, и точно в тази романтична обстановка двамата се влюбили.

5. Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино

През март 2007 г., когато Салма Хайек беше на 40 години, тя обяви, че не само е сгодена, но и че е бременна. Късметлията беше не друг, а френският бизнесмен Франсоа-Анри Пино. През 2009 г. щастливата двойка най-накрая се ожени, когато тя беше на 42, а той на 46. Те имат само една дъщеря, Валентина. Въпреки това, Пино вече имаше 3 деца от предишни бракове, с които Хайек се разбира много добре.

6. Ейми Адамс и Дарън Льо Гало

Най-малкото бихме могли да кажем, че звездата на Ейми Адамс не бързаше да се омъжва за своя партньор, колега актьор и художник Дарън Льо Гало, когото тя всъщност срещнала в класа по актьорско майсторство през 2001 г. Двойката решила да изчака да се ожени на церемония, проведена в Санта Барбара, Калифорния през 2015 г., когато и двамата бяха на четиридесет години.

7. Гуен Стефани и Блейк Шелтън

8 двойки знаменитости, които доказаха, че любовта е съкровище, което трябва да се намери

Романтичната връзка между краля на кънтри музиката и поп музикална звезда може да изглежда немислима за много хора, но това не е така за Гуен Стефани и Блейк Шелтън. Щастливата двойка се влюби за пръв път на снимачната площадка на The Voice през 2015 г. Същата година те обявиха на обществеността, че са двойка - тя беше на 46 години, а Шелтън на 39. Оттогава са заедно и се сгодиха през октомври 2020 г.

8. София Вергара и Джо Манганиело

8 двойки знаменитости, които доказаха, че любовта е съкровище, което трябва да се намери

Водещата и актриса София Вергара започна да се среща с Джо Манганиело през 2014 г. Тогава Вергара беше на 42 години, а Джо беше навършил 38 години. Но едва през 2015 г. двамата се ожениха на 22 ноември, на церемония, проведена в луксозен курорт в Палм Бийч. На сватбата Манганиело направи серенада на актрисата с песента на Guns N ’Roses" Sweet Child O ’Mine". Тогава тя беше на 43 години.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay