Богинята Ева Грийн изкушава древни гърци в Бояна

Звездата снима в София продължението на „300“

Богинята Ева Грийн изкушава древни гърци в Бояна

За вас не знаем, но лично ние много се зарадвахме на тази новина. Фатално красивата Ева Грийн е в София. Суперзвездата в момента се намира във филмовото студио "Ню Бояна”, където се провеждат снимките на "300: Битката за Артемизия”.

Красивата французойка, която завъртя главите на всички с ролите си като момичето на Джеймс Бонд от "Казино Роял” и злата вещица от "Тъмни сенки" е пристигнала в България преди няколко дена, като се очаква да остане у нас поне месец, подшушнаха ни от iNews.

Очевидци разказаха, че красавицата снима по цял ден, като издържа на жегите стоически. Източниците разкриха още, че актрисата е настанена в огромен и луксозен моторизиран дом, локализиран непосредствено до снимачната площадка.

В холивудската суперпродукция Грийн играе една от главните роли. Фаталната красавица влиза в кожата на богинята Артемизия – най-вещата изкусителка в света. Тя си партнира с Родриго Санторо, който играе Ксеркс.

"Тя е един наистина вълнуващ персонаж", разказва за ролята си Грийн, "Тя е пълководец на персийската армия. Бие се – тя е като мъж."

По първоначална информация, снимките на хитовия филм с режисьор Ноам Мъро ще продължат около два месеца и половина.

Историческият епос "300" пресъздава войните на Древна Елада с Персийската империя.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 10.03.2014|10:45
Всъщност Ева не играе никаква богиня. Тя влиза в ролята на Артемизия която е главен командир на военноморския флот на цар Ксеркс. Нещо превода куца май
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay