Брайън Хауи, звездата от "Джини и Джорджия", е бременна

"Моят завинаги +1"- така Брайън Хауи сподели вълнуващата новина в профила си в Instagram. Звездата от "Джини и Джорджия" и нейният съпруг Мат Зиринг са заедно от 2014 г. и почти десетилетие по-късно те най-накрая са готови за новото си приключение като родители.

Да играе майка на екрана било мечта на Хауи и ролята ѝ на Джорджия в хитовия сериал "Джини и Джорджия" ѝ позволи да реализира тази мечта. А сега Хауи се готви да поеме ролята на майка в реалния живот. Наскоро тя сподели щастливата новина в профила си в Instagram, а приятелите на двойката споделиха вълнението си в коментарите.

Антония Джентри, която играе дъщерята тийнейджърка на Джорджия, Джини, изрази щастието си с коментар, който гласи: "И така. щастие. за. Вас." А Дизел Ла Торака, която играе нейния син Остин, написа: "Нямам търпение да стана батко!!! Тоооооооолкова развълнуван!!!” Въпреки че коментарът му е повече от сладък, нямаше как да не се зачудим дали това не е намек за това какво предстои в следващия сезон на сериала.

Освен че скоро ще станат родители, Хауи и Зиринг са горди стопани на куче на име Боди, което внася постоянна любов и радост в живота им през последните 3 години.

Двамата сключиха брак през юли 2021г. "Беше най-красивото чувство да бъдем заобиколени от толкова много хора, които обичаме", казва тя.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay