Джеки Чан разкрива, че НИКОГА не е чувал за Кардашян

Точно когато всички може би сме си помислили, че е невъзможно да обичаме повече Джеки Чан, известният актьор и майстор на бойните изкуства вбеси интернет с отговора си на въпроса "Коя е любимата ви Кардашян?". Джеки и неговият отговор на въпроса направи хората много активни в коментарите.

Актьорът накара хората да се смеят и да избухнат едновременно 

69-годишният актьор и майстор на бойните изкуства беше интервюиран от известно списание, когато му беше зададен въпрос за емблематичните Кардашян, а отговорът на Джаки беше просто епичен.

Интересното е, че Чан не каза нищо лошо за известното семейство, той просто не знае кои са те.

Изглежда, че звездата от "Час пик" може да е единственият човек на планетата Земя, който не знае за съществуването на Кардашян. И може би още по-шокиращо е колко популярен е той в Холивуд и шоубизнеса като цяло през цялата си кариера.

Откровението на Чан беше шокиращо за хората дори по време на интервюто

Въпросното интервю всъщност се случва през 2018 г., когато Джеки Чан запознаваше публиката с новия си филм по това време "Чужденецът". Въпреки това дори преди 6 години семейство Кардашян вече бяха икони на поп културата.

Така че, когато домакините зададоха въпроса на Чан, "Ще ви накараме да посочите любимата си Кардашян. Коя харесваш?", определено не са били готови за неговия отговор.

"Кардашян?" холивудската звезда попита: "Какво имаш предвид под Кардашян? Не знам. Това на английски ли е?". Отговорът беше толкова силен, че потребителите на социалните медии не можеха да го оставят нещата така.

Шест години от първото провеждане на интервюто, отново му беше вдъхнат нов живот чрез темата на Reddit r/MadeMeSmile, а хората отново се усмихнаха след искрения отговор на актьора на един доста провокативен въпрос.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay