Защо 40-те години изобщо не притесняват Чарлийз Терон?

Актрисата няма никакво желание да бъде отново на 20!

Защо 40-те години изобщо не притесняват Чарлийз Терон?

Лично според нас Чарлийз Терон е една от най-прелестните актриси, които светът някога е виждал. Магнетичното ѝ излъчване запленява всеки, а актьорските ѝ умения няма как да бъдат подлагани на съмнение.

След по-малко от три седмици талантливата блондинка навършва 40 години, но изглежда този факт изобщо не я притеснява. В интервю за E! Online тя споделя, че не разбира защо хората са толкова притеснени от факта, че се приближават към тази възраст.

Чарлийз споделя, че се радва изключително много, че вече не е в онази част от живота си, когато e на 20 години, и вече не ѝ се налага постоянно да се притеснява за това дали ще се побере в тесните дънки, които толкова много обича. Защото сега може по цял ден да стои на дивана и да хапва колкото сандвичи поиска.

"Никога не съм си падала по суматохата около рождените дни. Мога дори да отпразнувам повода цял месец след датата, стига да попадна на правилното място, по-точно - в правилния ресторант.

Хората са толкова притеснени за мен относно факта, че ставам на 40. Смятам, че е нелепо да влагам негативни мисли за подобно нещо. Ние, жените, сме подложени на много голям стрес около възрастта си, който е абсолютно ненужен”, смята актрисата.

Професионалните ѝ ангажименти обаче не намаляват, а напротив. В момента Чарлийз снима втората част на филма "Снежанка и ловецът” и същевременно представя филма Dark Places в Лос Анджелис.

Ако искате да четете още интересни новини от света на шоубизнеса, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay