Как изглежда Блейк Лайвли след раждането?

Актрисата бързо възвърна завидната си форма!

Как изглежда Блейк Лайвли след раждането?

Сексапилната мама Блейк Лайвли стана родител само преди седем месеца, а вече може да се похвали с предишната си съвършена форма. Актрисата сподели само преди няколко месеца, че според нея майчинството е най-прекрасното нещо, което може да се случи на една жена.

Тя не се притеснява от промените, които настъпват в тялото ѝ след раждането, и смята, че прекалената обсебеност на хората от мисълта да бъдат вечно млади и красиви, е доста нереална и ненужна. Доказва това и с новата си снимка в Instagram.

Но фотоса Блейк позира по бански на фона на природен пейзаж. Не пропуска и да направи закачлив коментар относно кърменето и последиците от него за жената. Тя написа към снимката "Предимствата на кърменето”. Изглежда, красивата блондинка подхожда шеговито към ситуацията, защото от снимката ясно личи, че самата тя няма защо да се притеснява от непоправими промени в тялото си след раждането.

Дори прическата на Блейк вече е различна - тя е заменила светлорусите нюанси с по-тъмен оттенък. А визията без грим прави излъчването ѝ още по-натурално и красиво. Предполага се, че снимката е направена по време на ваканция в екзотична страна.

Как изглежда Блейк Лайвли след раждането?

По-рано през годината, в интервю за списание Stylist, красавицата сподели кое е най-изненадващото нещо за нея, свързано с майчинството и живота ѝ след него. "Моментът, когато осъзнаеш, че всичко ще бъде наред. Спомням си, че когато си тръгвахме от блоницата, си мислех, че нямам идея какво правя. Държа цял един живот в ръцете си, а не съм подготвена, не знам как да се грижа за най-крехкото и най-прекрасно същество на този свят.”

Тя сравнява опита си досега със ситуация, в която се подготвяш да летиш със самолет, а в следващия момент ти казват, че трябва именно ти да бъдеш пилота.

Блейк и съпругът ѝ Райън Рейнолдс пазят ревниво дъщеря си Джеймс от светлините на прожекторите. Дебютът ѝ в Instagram изглежда особено стриктно планиран, а на всички останали фотоси се вижда единствено силуетът или ръчичката на детето.

За още интересни светски новини, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay