Защо Брадли Купър живее с майка си?

Грижата за нашите родители в зряла възраст не е лесна задача. Не можем да им дадем необходимото внимание и в крайна сметка много възрастни хора живеят в старчески домове.

Брадли Купър решава да направи нещата по различен начин. Въпреки че е един от най-уважаваните актьори, с филми, натрупали приходи от над 11 милиарда долара, той решава да се премести при майка си, за да се грижи за нея.

Бащата на Брадли, Чарлз Купър, е работил като борсов брокер за Merrill Lynch, докато майка му, Глория, е била водеща на новини за NBC в техния роден град, Пенсилвания.

Брадли следва стъпките на майка си от гимназията, когато започва работа във Philadelphia Daily News. Майка му го въвежда в света на шоубизнеса, смятайки, че е достатъчно талантлив, за да бъде един от най-великите актьори в света. 

През 2011 г., след заснемането на The Hangover Part II, Брадли се върнал в къщата на родителите си, за да бъде с баща си, който се борел с рак на белия дроб от няколко години.

През 2016 г., размишлявайки върху този момент, актьорът каза: "Бях в много щастлива позиция, защото успях да задържа всичко във всички аспекти на живота си и да се съсредоточа изцяло върху грижата за него." Описвайки, че целият процес на грижа за баща му е "просто непосилен, невероятно стресиращ, сложен и всепоглъщащ", продължи той. "Не мога дори да си представя колко по-трудно е за пациентите и семействата, които са по-малко щастливи от мен и които не могат да си позволят да платят за лечение и да останат с близките си."

Майка му естествено била силно засегната от загубата на бащата на Брадли. Тя била съсипана от смъртта на съпруга си и Брадли я помолил да се премести в дома му в Лос Анджелис, където тя живее оттогава.

По време на интервю от 2013 г. той обяснява: "В този момент, две години след смъртта на баща ми, ние сме тук. Семейството ми е много сплотено и смъртта на баща ми беше жестока за всички нас. Това беше земетресение и вторичният трус все още не е спрял."

Оттогава Брадли се грижи за майка си. "Имаме нужда един от друг. Ето ни тук. Но не ме разбирайте погрешно. Не е особено лесно. Не е като аз да живея в къщата, а тя да е в къщата за гости. Не, тя е в съседната стая."

Майка му живее с него, заедно с дъщеря му Леа и двете им кучета.

През 2014 г. тя беше снимана на парти на Златен глобус с актьора Леонардо ди Каприо и майка му Ирмелин Инденбиркен. 

Глория стана известна в началото на 2023 г., след като представи забавно изпълнение по време на реклама на Super Bowl.

Реклама започва така: "За да ви разкажем за удивителните неща за T-Mobile, ние се опитахме да направим реклама с Брадли Купър и неговата майка." Облечен в ярко розова тениска, Брадли се преструва на служител в магазина и се приближава до майка си, която играе ролята на клиент.

През годините Глория е подкрепяла сина си по различни начини, като например да се присъединява към него на събития по червения килим, церемонии по награждаване, представления и премиери. 

Така Брадли Купър държи двете най-важни жени в живота си, майка си и дъщеря си, под своя покрив от години.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay