Ким Кардашиян е щастливо разведена

Риалити звездата и Крис Хъмфрис най-накрая официално сложиха край на брака си пред съда

Ким Кардашиян е щастливо разведена

След близо две години, изпълнени със съдебни дела, спорове и несъгласия, Ким Кардашиян и Крис Хъмфрис най-накрая официално сложиха край на брака си. Брак, който всъщност продължи само 72 дни.

Приключването на бракоразводното дело бе от огромно значение за Ким, тъй като съвсем скоро тя ще роди дете от настоящия си любим Кание Уест. Вместо да празнува обаче, риалити звездата излезе от съда по-скоро намръщена и без настроение. При това сама.

Оказва се, че Кание Уест е в Париж от февруари месец насам, а Ким го посещава от време на време. Това на практика означава, че двамата в момента живеят на два континента и дава повод за спекулации относно взаимоотношенията им.

Самият Крис Хъмфрис не се появи в съда, а изпрати свой адвокат, който да го представлява. За него се говори, че нарочно е правел всичко възможно да забави бракоразводния процес и че е целял да получи част сумата в банковата сметка на Ким.

Той самият обаче твърди друго. Според Крис Хъмфрис Ким е превърнала връзката им в абсолютен фарс, въвличайки го в своите непрестанни риалити изяви. Дори по време на медения им месец се оказва, че има фотограф, за когото Ким знае, а Крис - не.

В това отношение Ким определено е извадила късмет с Кание Уест, който обича светлината на прожекторите точно толкова, колкото и тя. Двамата сякаш се чувстват най-добре, когато медийното внимание е насочено към тях и неотдавна го доказаха с провокативна фотосесия.

Ким Кардашиян е щастливо разведена

Дали сега, когато Ким вече е щастливо неомъжена, Кание ще ѝ предложи да скрепят бурната си връзка с брак, можем само да гадаем.

Ако тази статия ви е харесала и искате да научавате още любопитни новини за живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



7
Не е посочен 22.04.2013|13:31
Нищо чудно да бърза да мине под венчилото с новия си любим, който ще е и баща на детето й.
6
Не е посочен 22.04.2013|11:49
хаха, тоя развод съвсем го бяхме забравили покрай еуфорията от раждането на детето, което пък е от друг. Въобще при Ким нещата са като в латиноамериканска сапунка.
5
Не е посочен 22.04.2013|09:54
Тази пък,появила се в едно реалити и сега трябва да ни вълнува живота и!!!
4
Не е посочен 20.04.2013|16:48
Много ми е ирочнино как Канието си намери точно златотърсачка, за която пее в една от най-големите си песни, кавър;)
3
Не е посочен 20.04.2013|16:48
"Той самият обаче твърди друго. Според Крис Хъмфрис Ким е превърнала връзката им в абсолютен фарс, въвличайки го в своите непрестанни риалити изяви. Дори по време на медения им месец се оказва, че има фотограф, за когото Ким знае, а Крис - не." Да, това беше нейния пробив, но сега определено си е вързана здраво за Кание.
2
Не е посочен 20.04.2013|16:47
Брех! Най-накрая, щастливо разведена за да се омъжи пак:)
1
Не е посочен 20.04.2013|13:26
Тази новина зарадва всички ни
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay