Майли Сайръс отново брюнетка?

Русата коса на Майли Сайръс вече я няма. На 23 април изпълнителката на "Flowers" се завърна към корените си, дебютирайки с тъмнокафява коса на червения килим на модните награди на The Daily Front Row в Бевърли Хилс. Нейните коси се спускаха покрай бюста на роклята ѝ на Versace и донесоха на дългогодишните ѝ фенове голяма доза носталгия. 

Новият цвят на косата на Сайръс идва повече от десетилетие, след като тя започна своята "Bangerz" ера с руса пикси подстрижка, отбелязвайки нейния преход от звезда на Disney Channel към мейнстрийм поп изпълнител. По време на интервю през декември 2022 г. певицата каза, че е мислила да посрещне Новата година като брюнетка, но променила решението си, след като Доли Партън изразила неодобрението си.

"Никога преди не съм виждала Доли наистина изплашена", каза Сайръс за реакцията на кръстницата си. "Тя се държеше така, сякаш ѝ казах най-лошата новина, която можете да си представите. Тя стисна перлите си, ахна и каза: "Не можеш да направиш това." Изглежда обаче разговорът не накарал Сайръс да се откаже от идеята и макар малко по-късно, тя стана брюнетка.

Докато тя експериментира с различни нюанси на русото през последните години, това е първият път от 11 години, в който Сайръс официално е брюнетка. Все още няма новини дали Партън е фен на новата визия на кръщелницата си. Все пак Сайръс запази най-доброто от двата свята благодарение на русите акценти от двете страни на лицето ѝ.

В рекламните снимки за последния ѝ албум "Endless Summer Holiday" косата на Сайръс е изключително руса. Преди да стане брюнетка, тя също имаше двуцветна визия, правейки прехода от платинено русо към наситено кафяво по-безпроблемен. Новият ѝ цвят на косата, макар и да напомня за дните ѝ в Дисни, е далеч по-остър от всяка прическа, която Хана Монтана би скрила под русата си перука през 2006 г.

На вас харесва ли ви новата прическа на Майли? 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay