Меган Маркъл: "Да бъда майка е най-важното нещо в живота ми!"

Меган Маркъл призна, че приоритет номер едно за нея е майчинството. 42-годишната херцогиня и принц Хари имат две прекрасни деца – 4-годишният Арчи и принцеса Лилибет, която е на 2 години.

По време на събитие на фондация "Арчуел" в Ню Йорк херцогинята сподели: "Да бъда майка е най-важното нещо в целия ми живот".

Херцогинята е загрижена за потенциално вредното въздействие на социалните медии върху живота на младите хора.

Тя обясни: "Но също така ми дава много надежда и енергия напредъкът, който постигнахме през изминалата година, като успяхме да накараме всички тези невероятни родители, преживели невероятни събития с децата си, да споделят историите си и колкото повече информация събираме, толкова повече можем да раздвижим ситуацията. Всички са засегнати от онлайн света и социалните медии. Всички ние просто искаме да се чувстваме в безопасност. Убеден съм, че с повече информираност и видимост на това, което наистина се случва, можем заедно да направим някаква значителна промяна".

Междувременно принц Хари разкри, че иска да превърне "болката в цел".

39-годишният кралски син, който се ожени за херцогинята през 2018 г., обясни: "Мисля, че за нас, за мен и съпругата ми, с деца, които растат в цифровата ера, приоритетът тук е да преодолеем страха си и да осигурим колкото се може повече подкрепа, както и светлина и платформа за родителите да се съберат заедно, за да споделят как решават проблемите с децата си".

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay