Мигове между чаршафите с Майли

Певицата отново провокира неодобрителни коментари по свои адрес

Мигове между чаршафите с Майли

Името на Майли Сайръс определено е едно от най-обсъжданите в светското пространство. 21-годишната изпълнителка не пропуска случай да скандализира себе си като често прибягва дори до крайности.

Малко след като възмути целия свят с изцепките, които се случиха по време на последния й концерт в Атланта, САЩ, Майли пусна поредица от провокативни снимки в профила си в Instagram.

За да бъде сигурна, че около името й все така ще продължава да се шуми, гoспожица Сайръс публикува няколко кадъра от дома си, на които се е снимала чисто гола в леглото, заедно с кучетата си. Единственото нещо, което отчасти покрива често показваното тяло на Майли, е чаршафът.

Младата певица е застанала в дежурната си поза с изплезен език и безкрайно отегчен поглед. Да не забравяме, че подобно поведение преди години беше силно критикувано от бащата на певицата, който е и неин мениджър.

Мигове между чаршафите с Майли

Под снимката, на която Майли позира с едно от кучетата си, певицата постави заглавие "най-добри приятели”, което не ни учудва, като се има предвид поведението на звездата. Може би в крайна сметка се е почувствала самотна, след като често отвратителното й поведение прогони от приятелския й кръг почти всички от някогашните й колеги от Дисни.

Мигове между чаршафите с Майли

Снимките са заснети по време на няколко седмичната почивка, която Майли си даде от последното си турне. Следващото голямо участие, на което певицата ще има възможност да демонстрира прословутите си провокативни танци и умелото яздене на хот-дог, ще се състои на 1 август в Лонг Айлънд, Ню Йорк.

Мигове между чаршафите с Майли

За още любопитни статии за звездите, станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 31.07.2014|18:30
Отвратителна е,направо недоразумение.
2
Не е посочен 31.07.2014|18:29
Сигурна съм,че това момиче е болно от шизофрения.
1
Не е посочен 30.07.2014|17:43
Това недоразумение...
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay