Неостаряваща нежност: Чисто голата Шарън Стоун блести с класа

Актрисата разказва за най-трудната житейска битка, с която се е сблъсквала

Неостаряваща нежност: Чисто голата Шарън Стоун блести с класа

Шарън Стоун е неподражаемият пример за първичен инстинкт от зората на 90-те до днес. 57-годишната актриса продължава да работи на бързи обороти - за тази година тя взима участие в създаването както на игрален филм, така и на анимация и сериал. А за следващата 2016 година вече има планирани цели две ленти.

Доказалата се през годините актриса демонстрира своята неостаряваща женственост чрез фотосесията си за списание Harper’s Bazaar, за която позира чисто гола. В интервю за септемврийския брой на изданието тя говори за преживения през 2001 година мозъчен кръвоизлив и неговото влияние върху живота ѝ.

Тогава, преди да постъпи в спешното отделение, Шарън се чувства зле в продължение на три дни. Получава удар и губи съзнание малко след постъпването си в болница. "Когато се съвзех, докторът се беше надвесил над мен и аз го попитах дали умирам. А той ми отговори, че имам кръвоизлив в мозъка”, спомня си Стоун. "След това му казах, че трябва да се обадя на майка си, а той потвърди с думите: "Да, така е, скоро може да загубите способността си да говорите”.

Няколко дни по-късно, след направени две ангиограми (рентгеново изследване, при което се използва контрастен материал и камера за изследване на кръвния поток през артерия или вена), ѝ е поставена диагноза "разкъсана гръбначна артерия”. Шарън си спомня, че когато се съвзема в инвалидната количка напът за операционната, започва да се паникьосва и иска от доктора да намери алтернативно лечение.

"Кръвоизливът беше толкова силен, че беше преместил мозъка ми в предната част на главата”. Тежкото преживяване променя целия живот на актрисата. На тялото ѝ са необходими две години, за да абсорбира вътрешните кръвоизливи. "Имах чувството, че цялото ми ДНК е променено. Мозъкът ми не беше на мястото си, структурата на тялото ми се промени, измени се дори алергията ми към храна”, признава звездата.

Неостаряваща нежност: Чисто голата Шарън Стоун блести с класа

Освен това са ѝ необходими месеци, за да започне да чувства левия си крак, години, за да възвърне напълно зрението си, и доста дълго време, за да елиминира заекването. "Сега съм по-силна. Избрах да работя усърдно, за да отворя и други страни от съзнанието си. Мога да бъда безпощадно пряма към хората. Това ги плаши, но не е мой проблем”, разкрива Шарън.

Неостаряваща нежност: Чисто голата Шарън Стоун блести с класа

Изкусителната блондинка признава още, че да се снима гола днес е много по-лесна мисия за нея, отколкото когато преди години позира за Playboy. "Наясно съм, че задникът ми прилича на торба с палачинки”, шегува се тя, "Но нямам никакви амбиции да бъда най-добре изглеждащата в света.

В един определен момент започваш да се питаш какво означава за теб понятието "секси”. Не става въпрос само за големината на гърдите. Ключът е в това да умееш да се забавляваш и да харесваш собствено си Аз, за да успееш да харесаш и човека до себе си”.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

9 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay