Новият албум на Адел идва! Ето всичко, което знаем досега

Новият албум на Адел идва! Ето всичко, което знаем досега

Адел най-накрая има нова музика! На 5 октомври певицата пусна тийзър за предстоящата си песен, озаглавена "Easy on Me", а на 13 октомври тя най-накрая потвърди, че дългоочакваният й албум "30" ще излезе на 19 ноември. Тя обяви големите новини в социалните медии в публикация.

"По пътя научих много истини за себе си", казва тя. "Отхвърлих много пластове, но също така се обгърнах с нови. Бих стигнала толкова далеч, че да кажа, че никога не съм се чувствала по-спокойна в живота си. И така, готова съм най-накрая да пусна този албум."

Адел даде шепа вълнуващи подробности за това, което се очаква за албума, включително как той се сравнява с предишните й. "Бях пияна на 21; наистина не си спомням много, просто си спомням, че бях наистина тъжна", казва тя. "На 25 явно бях трезва, защото бях млада майка. С този албум, аз най-сетне реших да се замисля какво всъщност искам."

Новият албум на Адел идва! Ето всичко, което знаем досега

За какво е новият албум на Адел?

Когато разговаря с Vogue, Адел описва албума като "самоунищожение, след това саморефлексия и след това нещо като самоизкупление". Тя добавя, че е записала албума за своя 8-годишен син Анджело Адкинс след развода й с бившия й съпруг Саймън Конеки.

"Синът ми е задавал много въпроси", обяснява тя. "Наистина добри въпроси, наистина невинни въпроси, на които просто нямам отговор. [Като] " Защо не може да живеете заедно?". Просто имах чувството, че искам да му обясня чрез този запис, когато е на двадесет или тридесет години, коя съм аз и защо доброволно избрах да разглобя целия му живот в преследване на собственото си щастие. Разводът го правеше наистина нещастен понякога ... И това е истинска рана за мен, която не знам дали някога ще успея да излекувам."

С кого работи Адел върху новия си албум?

За новия албум Адел си партнира с продуцента Грег Кърстин, който работи с нея отдавна; Макс Мартин; и базирания в Лондон продуцент Inflo. Работила е и със шведския композитор и продуцент Лудвиг Гьорансон, който печели "Оскар" за "Черна пантера". Адел потвърди, че в албума няма други изпълнители.

Какво е заглавието на новия албум на Адел?

След много спекулации около официалното заглавие на албума, което феновете предполагаха, че ще бъде 30 на базата на тийзър -билбордовете, Адел най-накрая потвърди подозренията ни в своите публикации в Twitter и Instagram с надписи, които гласеха "30 - 19 ноември". Предишните албуми на Адел също са в същия формат (19, 21 и 25), така че е страхотно да видим, че тя продължава с темата си.

Новият албум на Адел идва! Ето всичко, което знаем досега

Какъв е списъкът с песни от новия албум на Адел?

Досега Адел ни "почерпи" само с "Easy on Me", който дебютира на 14 октомври с придружаващ музикален видеоклип. Но по време на скорошно интервю за австралийското радио шоу Carrie & Tommy, певицата разкри, че има песен, която включва истинско съобщение от гласова поща, която тя оставила на приятел по време на паническа атака. "Това е в песента за сина ми, това е в края, в аутрото. Бях наистина уплашена", казва тя пред водещите Кари Бикмор и Томи Литъл. "Имах пристъп на тревожност и се обадих на най-добрата си приятелка, за да се опитам да поговоря с нея, за да ме успокои"

Коя е датата на издаване на новия албум на Адел?

От седмици феновете чакат Адел да обяви датата на издаване на албума й, а на 13 октомври тя потвърди в социалните си мрежи, че официалната дата е 19 ноември. Може би си струва да се отбележи, че Тейлър Суифт наскоро премести датата на издаване на своя презаписан Red албум без никакво обяснение. Първоначално албумът е бил насрочен за издаване на 19 ноември, но след това бе преместен на 12 ноември. Може би е разбрала, че Адел пуска албума си на 19 ноември.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay