Селена Гомес на 30: Празненствата продължават месец по-късно

Селена Гомес на 30: Празненствата продължават месец по-късно

Селена Гомес все още празнува своя 30-ти рожден ден, въпреки че той официално се състоя през юли. Но тя има уважителна причина за това: толкова много приятели, които искат да ѝ пожелаят щастливо ново десетилетие. В петък Гомес публикува няколко снимки от парти с най-близките си приятелки - Ракел Стивънс, Кортни Лопес и Ашли Кук.

На снимките Селена е изключително елегантна. Тя е избрала да носи бяла рокля с колан и големи копчета отпред, яка и ръкави с волани. Долната част на роклята е дълга и с голяма цепка. Прическата е още по-елегантна. За празника си певицата е пригладила косата на кок и е подчертала лицето си големи сребърни обеци. Всички останали момичета са облечени в нюанси на бяло и телесно, отговаряйки на цветовата тема.

Ракел Стивънс сподели снимка на четирите дами в елегантни вечерни тоалети като написа: "Десетилетие живот заедно, толкова съм благодарна! Честита 30-та Сели, обичаме те толкова много."

В интервю Селена Гомес коментира колко важно е било да поддържа връзката си с приятелите си по време на своята известност.

"Просто имах нужда от хора в живота ми, които да ме погледнат и безусловно да кажат: "Хей, може да не си направил правилния избор, но ние те обичаме и мислим за теб. Ние не мислим, че си лош човек. Ние просто се интересуваме и това как си", обяснява тя.

Тя признава, че приятелството ѝ с Кортни Лопес е един от най-големите подаръци в живота ѝ. Кортни е една от най-добрите ѝ приятели и до днес. Селена признава, че дружбата ѝ с Лопес в голяма степен я е изградила като човек и се чувства като голяма късметлийка, заради това. "Искам да кажа това, защото е важно, много хора нямат шанса да имат приятели като нас и аз се смятам за един от най-щастливите хора в света, защото имам три вместо само една. И мога да живея живота с тези хора.", допълва Селена.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay