Стоманеното сърце на Хенри Кавил принадлежи на жена, която е негов партньор както в живота, така и в бизнеса

Хенри Кавил не само е определян многократно за най-сексапилния мъж в света, но също така е образ на перфектен мъж за много жени по света. За съжаление на феновете му, но за голямо щастие на самия Хенри, той е зает от 2021 г. Кавил се влюбва в Натали Вискузо, бизнесдама, която е работила по няколко от филмите на актьора.

Научете повече за връзката им:

Те се предизвикват един друг

Кавил избра перфектен начин да запознае света с приятелката си. Той публикува снимка, на която играят шах, в своя Instagram и написа: "Това съм аз, който изглеждам тихо уверен, малко преди моята красива и блестяща любов, Натали, да ме унищожи в играта на шах." Изисква се смелост един мъж да признае превъзходството на своята жена, Кавил е мъж за пример!

Но Вискузо също открива, че трябва да бъде в крак с Хенри, особено що се отнася до физическите му хобита. Той често участва в различни спортни предизвикателства и насърчава Натали да се присъединява, когато е възможно. Двойките, които тренират заедно, остават заедно.

Натали е най-големият поддръжник на Хенри

Никоя връзка не е пълна, без двамата да са най-големите си фенове, а Вискузо вече доказа, че винаги е до Кавил. Вискузо написа в социалните мрежи: "Ти наистина си най-великият човек, когото съм познавала... ТОЛКОВА СЪМ ГОРДА".

Имат една и съща страст

Като се има предвид, че Натали е на висока позиция в света на киното, а Хенри е актьор, който е много запален по проектите си, двамата имат една и съща страст. Кавил и Вискузо работят заедно, за да адаптират игрите Warhammer в телевизионен сериал. Хенри обяви сътрудничеството: "Сега, след 22 години опит в тази индустрия, най-накрая чувствам, че имам необходимите умения и опит да насоча Warhammer Cinematic Universe към живота. Партньорството с Натали Вискузо във Vertigo беше неописуема благословия, без нея нямаше да се справим."

Тя също така отговори на съобщението, като обясни колко много означава за нея, че приятелят ѝ ѝ се е доверил с този специален проект. Натали сподели: "Фентъзито, ужасите и научната фантастика са основата на моя творчески език, така че когато Хенри ме запозна с Warhammer преди няколко години, веднага се почувствах като у дома си." Вече нямаме търпение да видим тяхното произведение!

И двамата обожават кучета!

Актьорът винаги води кучето си Кал на работа, когато трябва да пътува, и смята Кал за най-добрия си приятел: "Той наистина е (моят най-добър приятел). Ходим навсякъде заедно. Сега той е на 8 години и много пъти ме е спасявал, особено емоционално."

Натали също има куче, Мийт, вече повече от 14 години. Точно като Хенри, тя често публикува сладкото си кученце в своя Инстаграм и изглеждат неразделни. Сигурни сме, че Кал и Мийт са най-добри приятели и че четиримата ходят на най-забавните разходки.

Хенри защитава Натали

В началото на връзката си Хенри и Натали преминаха през много критики. Стана толкова лошо, че Кавил трябваше да се намеси и да сложи край на това веднъж завинаги.

Той написа в своя Инстаграм: "Имаше много, нека го наречем спекулации, относно моя личен живот и професионални партньорства... Знам, че може да е забавно да спекулираш, да клюкарстваш... но твоята "страст" е не на място и причинява вреда на хората, на които най-много държа... Много съм щастлив в любовта и в живота. Ще бъда изключително благодарен, ако и вие се радвате за мен."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay