Тайната за успешен брак на Ева Лонгория

"Искам да изкрещя от най-високия планински връх за всичко, което се случва с нас, защото съм толкова щастлива и развълнувана да бъда с човек, който е толкова мил."

Така Ева Лонгория обяснява чувствата си към връзката си със 7 години по-възрастния от нея Хосе Бастон. След 2 провалени брака, звездата от "Отчаяни съпруги" най-накрая намери сродната си душа в Хосе и любовта им продължава да става все по-силна с всяка изминала година.

Не беше любов от пръв поглед, но беше също толкова вълшебно

Всъщност това било любов от втори поглед. Когато се срещнали за първи път, и двамата били в процес на приключване на връзка и не били отворени за започване на нови отношения. 6 месеца по-късно те се срещнали отново и както Ева обяснява: "Това беше незабавна химия."

В очите на Лонгория, Хосе бил най-красивият мъж, когото някога е виждала, и на следващия ден двамата излезли на 4-часова среща. Това бил първият път, когато Ева излизала с по-възрастен мъж и фактът, че той бил "пораснал" било черешката на тортата за нея.

Ева никога не е била по-щастлива

2 години след като започнали да излизат, Хосе предлага брак на Ева. Предложението било приятна изненада за актрисата и в едно интервю тя нарече сегашния си съпруг най-милото човешко същество, което е срещала.

Те сключили брак в градината си, заобиколени от хората, които обичат

По време на сватбата Хосе бил подготвил много изненади за Ева и на всеки половин час имало нова изненада, което направило нощта незабравима.

Когато Ева била попитана дали бракът е променил връзката им, тя казва "Винаги сме били женени в сърцата и душите си, така че сватбата беше просто красиво парти", разкрива тя.

Лонгория нарича съпруга си "най-добрата част" от живота си

"Хората винаги питат "Харесва ли ти да си омъжена?" Не че харесвам брака – харесва ми да съм омъжена за него. Той е този, който прави всичко това специално и си заслужава", споделя Ева. Тя също така обяснява, че тя и Хосе непрекъснато откриват нови неща един за друг. "Някои дни ни се струва, че сме заедно от 40 години, а в други дни сякаш току-що сме се запознали", добавя Лонгория.

Тя стана мащеха на 3-те деца на Хосе и това променило решението ѝ да има собствени биологични деца

Въпреки че да има деца не било нещо, което Лонгория виждала в бъдещето си, прекарването на време с децата на Хосе променило нейната перспектива и през 2018 г. те станаха родители на момченце.

Те остават свързани чрез "изключване" вечер

Ева и Хосе изключват телефоните си всяка вечер, вечерят заедно и си говорят. Тъй като са много заети през деня, те имат много неща за наваксване. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay