Знаменитостите, които имат най-много бракове зад гърба си

Знаменитостите, които имат най-много бракове зад гърба си
unsplash

Както всички знаем, бракът е голям ангажимент и изисква много търпение и воля, за да бъдеш с един човек до края на живота си. Проучванията показват, че качеството на брака се подобрява с годините, но има хора, които просто не успяват да останат заедно до този момент.

Знаменитостите, които ще ви представим, не са намерили истинските си сродни души през годините, така че многократно са опитвали. Вижте кои са знаменитостите, които имат най-много бракове зад гърба си: 

Мадона е била омъжена два пъти

Мадона разказва за предишните си бракове с Шон Пен (1985-1989) и Гай Ричи (2000-2008), признавайки: "Може би не беше най-добрата идея да се омъжа, и двата пъти." Тя обаче казва, че не съжалява за тези бракове.

Тя твърди, че все още обича Пен: "Искам да кажа, че те обичах от момента, в който те видях. И все още те обичам по същия начин.” Що се отнася до Ричи, тя нарече брака им "сапунена опера", в която е живяла "доста дълъг период" от живота си.

Кейт Уинслет е сключвала брак 3 пъти

Първият брак на Кейт Уинслет беше с Джим Трипълтън, но той приключи, когато тя беше на 26 години, а вторият ѝ съпруг е Сам Мендес. Вторият ѝ брак приключи през 2011 г. "Познавам много хора, които не са в очите на обществеността, които са преминали през няколко бракове. Просто това са картите, които животът ми раздаде. Не планирах да бъде така. Не беше лесно, разбирате ли", казва актрисата.

Третият ѝ брак е с Едуард Абел Смит и тяхната любовна история продължава. "Знаех, че ще прекарам живота си с този мъж", казва Уинслет.

Лиза Мари Пресли се е омъжвала 4 пъти

Дъщерята на Елвис Пресли, покойната Лиза Мари Пресли, беше омъжена за първи път за Дани Киоу, музикант, през 1988 г. Двамата имат 2 деца заедно.

След него тя се омъжи за Майкъл Джексън и след това за Никълъс Кейдж за 3 месеца през 2002 г. Последният ѝ брак беше с Майкъл Локууд и двамата имаха близнаци, преди да прекратят връзката си през 2016 г.

Никълъс Кейдж се е женил 5 пъти

Никълъс Кейдж наистина знае как да открадне сърцето на една жена, тъй като го е правил 5 пъти. Той се жени за Патриша Аркет, Лиза Мари Пресли, Алис Ким, Ерика Коике и Рико Шибата, за която все още е женен.

Кейдж нямал търпение да види любимата си, Шибата, отново, когато не живеели близо един до друг. Той ѝ предложил във FaceTime, като обяснил: "Създали сме красива инерция, която не искам да спира. Нека я пренесем на следващото ниво." 

Памела Андерсън има 6 брака зад гърба си

Тази красива дама се е омъжвала 6 пъти за 5 съпрузи, като за един от тях се е омъжила два пъти. Първо беше омъжена за Томи Лий и бяха заедно 3 години. Вторият ѝ съпруг е Кид Рок, но връзката им не продължава особено дълго. Третият съпруг на Андерсън беше Рик Саломон, професионален покер играч, и той беше този, за когото се омъжи два пъти. Тя подаде молба за развод със Саломон за последен път през 2015 г.

Четвъртият ѝ съпруг е Джон Питърс, филмов продуцент, но тя твърди, че бракът им е "незаконен". Последният ѝ съпруг е бодигардът Дан Хейхърст. "Аз съм точно там, където трябва да бъда, в ръцете на мъж, който наистина ме обича", каза тя. Романсът им обаче приключи 2 години по-късно.

Ричард Прайър е бил женен 7 пъти 

Ричард Прайър имал вихрушка от бракове, всички от които не продължили особено дълго. Той казва: "Обичам силни, умни жени, но се чувствам неадекватен за тях."

Елизабет Тейлър се е омъжвала цели 8 пъти 

Тази красива актриса никога не се е отказвала от надеждата да намери истинската си сродна душа. Първият ѝ брак е с Конрад Хилтън младши, който продължава само една година (1950-1951). Вторият късметлия, за когото се омъжва, е Майкъл Уайлдинг и те бяха заедно 5 години. 

Бракът ѝ с Майк Тод е нейният трети и тя казва: "Обичах го. Моето самочувствие, моят имидж, всичко се повиши под неговата изобилна, любяща грижа. Бракът им обаче приключва, когато Майк претърпява трагичен инцидент. Еди Фишър е нейният четвърти съпруг. Бракът им продължава 5 години, но приключва, защото тя се влюбва в петия си съпруг Ричард Бъртън. Те прекарват заедно 10 години.

Джон Уорнър е нейният шести съпруг и бракът им продължава 6 години. Последният ѝ брак е с Лари Фортенски, строителен работник. 

Жа Жа Габор има 9 брака

Актрисата Жа Жа Габор е омъжена за първи път за Бурхан Белге през 1935 г. След това се премества при Конрад Хилтън, който е на 55, когато се женят. След Хилтън тя се премества при Джордж Сандърс, актьор. След него се омъжва за Хърбърт Л. Хътнър и се развеждат след 4 години.

Габор се омъжва и за Джошуа С. Косдън младши, но се развеждат на следващата година. Шестият ѝ съпруг е Джак Райън, американски дизайнер. След развода им тя се омъжва за Майкъл О’Хара. След това се омъжва за Фелипе де Алба, но бракът им бил невалиден, тъй като разводът ѝ с О'Хара все още не бил финализиран.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay