Знаци, които ще ви подскажат, че ще ви каже: „Обичам те“

Знаци, които ще ви подскажат, че ще ви каже: „Обичам те“

Трудно е да се произнесат тези две прости думи. За повечето мъже това започва като подозрение ("Боже мой. Обичам ли това момиче?"), след това нараства до сигурност, след това до безпокойство относно това как и кога да го кажат и дали жената може да се чувства по същия начин. Дори и вашият човек да подозира, че и вие го обичате, е нервно да е първият, който ще каже "Обичам те".

Освен това той усеща натиск, че трябва да го направи "правилно". Да стоите в парка в слънчев ден, докато птичките пеят, да ви каже нещо мило и след това да каже важните думи, а вие да се разплачете от щастие. Това ни показват филмите. Но истината е, че най-често не се случва точно това. Ето няколко признака, че той се готви да ви каже най-накрая, че ви обича.

Говори твърде много

Дори обстановката да е перфектна и той възнамерява да го направи, все още е трудно да се кажат точно тези думи: "Обичам те". Понякога човек ще говори по милион други теми, само и само за да събере нужната смелост.

Той е запленен от вас

Ако той ви гледа с отворена уста и лека усмивка се прокрадва на лицето му, докато се приготвяте да излезете на вечеря, или пък стоите срещу него и изведнъж погледите ви се срещнат, знайте, че е готов да го каже. Той ви се възхищава и наистина ви обича.

Прави постоянни жестове

Понякога мъжът ще изрази, че ви обича с прости жестове. С тях той показва, че го е грижа за вас. Това може да са цветя без причина или да остави шоколад до възглавницата ви, когато се събудите сутрин, или винаги да приготвя любимата ви напитка, когато ви очаква. Тези прости, рутинни жестове са начин той да се отпусне във връзката. Той изгражда живот с вас, навлизайки в сладки навици, които се надява да запази за години напред. Дори и да не е признал, че е влюбен във вас, той го показва през цялото време чрез тези малки повтарящи се сигнали.

Обича около него да има ваши вещи

Или това са нещата, които сте оставили в жилището му, като сешоара ви, или неща, които той е закупил специално за вас - може би четка за зъби, любимият ви чай или вид вино, който харесвате. Той непрекъснато ви иска и изгражда личното си пространство, за да ви настани и покани в него.

Планува специални срещи

Излизали ли сте на по-скъпи вечери от нормалното? Поканил ли ви е да пиете коктейли в изискан бар? Били ли сте на дълги разходки в парка? Да, той е на ръба да ви каже, че ви обича. Всъщност, ако напоследък сте имали няколко такива срещи, той вероятно се е опитал да събере смелост да ви го каже, но все още не го е направил. Тогава не се изненадвайте, ако някоя вечер, когато си стоите на дивана пред телевизора, той да го каже сякаш между другото. Може и да не е най-романтичната история, която ще разказвате, но пък той повече не се сдържа да ви признае чувствата си.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay